Azt írtátok mindenkinek válaszoltok! Hát ez nem sikerült! 07.02.-án írtam válasz nuku! De már nem is kell írni komolytalanokkal nem foglalkozom!
(Ez egy válasz zolka888 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár,hogy minden nudista hely távol van tőlünk.Egyszer biztos kipróbáljuk valamelyiket!Szép hétvégét mindenkinek
Sziasztok mi jövő hét végétől leszünk egy hetet D1-en. Szívesen ismerkedünk, lányoknál a bi nálunk alap.
(Ez egy válasz Egyszeregyszer üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 14:34

Sziasztok, estétől vasárnapig Dél1-en vagyunk. Bi hölgytagú párokkal szívesen ismerkednénk,..........
101-nél hol szoktak nudizni? Jó lenne valami nyugis helyet találni a környéken.
(Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2024. 07. 05. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap nyéken párok ?
Sziasztok! Hétvégén Nyéken szívesen megismerkednénk egy csinos bi hölgytagú párral.
Sziasztok. Ma éjjel esetleg Gárdonyi nudin lesz kint pár?
Sziasztok!
Remélem válaszol valaki, de főleg van is kint valaki.
A Pilismaróti öbölben vagy valahol Esztergom környékén van-e nudis hely ahol vannak is?
Köszönöm
Remélem válaszol valaki, de főleg van is kint valaki.
A Pilismaróti öbölben vagy valahol Esztergom környékén van-e nudis hely ahol vannak is?
Köszönöm
Kis kiegészítés, kultúrált pár, párok jöhetnek szóba
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 07. 05. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 15:32

Valaki feleség megőrzést vállal Berényben? Holnap nekem volna egy fél napos munkám a környéken és kihasználnánk a lehetőséget. Szóval reggel mennénk, én tovább dolgozni és kedvesem nem lenne egyedül addig, ez a terv.
Valaki feleség megőrzést vállal Berényben? Holnap nekem volna egy fél napos munkám a környéken és kihasználnánk a lehetőséget. Szóval reggel mennénk, én tovább dolgozni és kedvesem nem lenne egyedül addig, ez a terv.
Abda vagy 101 km valaki ? Érdemes ki menni?
Ma éjszaka. Szálkai tó.
Sziasztok , tiszató környéki hölgyel ismerkednék
Baján nuzni kinek lenne kedve hétköznap? Párok? urak?
Mi is megyünk a hétvégére...
(Ez egy válasz Stg74 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Gárdonyból tud valaki küldeni helyzetjelentést? Köszönöm!
Hévizi kifolyón valaki?
Berényben leszünk hétvégén, ismerkednénk....
Délegyen ápolt normális férfi ismerkedne kedves barátságos párral, hölggyel én már kint vagyok csodálatos idő van írjatok örülnék mindenkinek szép napot a Délegyen!