Holnap újra Nyék párommal, reméljük már a víz is kellemes. Végre lazulás, nyugalom, napozás és szex a szabadban… Alig várjuk
Reméljük az autópálya melletti részen lesz még hely.
Reméljük az autópálya melletti részen lesz még hely.
Délegyen párhoz csatlakoznék most, bisex alapon. Csak férfiak is ok.
Csak a látszat is,azonnal kitiltanak.
(Ez egy válasz bi_part_keresek üzenetére (2024. 07. 06. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 13:09

Berényben fiatal vékony pasi kiverhetné előttünk
Kép is jó ha van rólad

Kép is jó ha van rólad

Ott ilyet lehet csinálni? Nem raknak ki?
(Ez egy válasz bi_part_keresek üzenetére (2024. 07. 06. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Kép is jó ha van rólad

Kép is jó ha van rólad

Nagyon jó hely.főleg hétvégén

Kép is jó ha van rólad

Kép is jó ha van rólad

Gárdonyi nudin ma este pár lesz kint?
Holnap Berény

Sziasztok. A hévizi nudis részre hogy lehet eljutni? Nagykanizsáról mennék.
Sziasztok! Abdán? Van kint valaki innen? Hölgy? Pár?
Igényes, izmos pasi vagyok! Írjatok
Igényes, izmos pasi vagyok! Írjatok
Sziasztok! Van valaki kint Gárdonyban?
Sziasztok!
Abdai nudi működik még? Ha működik, mikor érdemes oda látogatni?
Abdai nudi működik még? Ha működik, mikor érdemes oda látogatni?
Kép is jó ha van rólad

Kép is jó ha van rólad

SZIKIN vagyunk és várjuk valaki hozzánk hasonlók keressenek kalandot, de senki. Így akkor mi keresünk kalandot.
Szép napot nektek.
Én ugyan 40. De kifejezetten sportos, évek óta tobbesező swingerezo pasi vagyok. A képek alapjàn káprázatos a hölgy.
Múlt héten voltam először D1-en S picit csalódott voltam mert minden vágyam végre egy valós érett pár akikkel akár hosszú távú kapcsolat is lehet.
Köszönöm ha valaszoltok
János (Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ugyan 40. De kifejezetten sportos, évek óta tobbesező swingerezo pasi vagyok. A képek alapjàn káprázatos a hölgy.
Múlt héten voltam először D1-en S picit csalódott voltam mert minden vágyam végre egy valós érett pár akikkel akár hosszú távú kapcsolat is lehet.
Köszönöm ha valaszoltok
János (Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok én megyek hévízre találkozhatunk
(Ez egy válasz Doktornénipártkeres üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél 1 en szuper az idő! Harmincas sportos fiúk?

Szuper az idő Dél1-en.
Este 9 körül van kint valaki Hévízen?
Délegyházán leszek ma ápolt normális férfiként ismerkednék,párral és kedves hölggyel! Ha tetszik az adatlapom és az ott lévő tartalom,írjatok bátran! Nem vagyok nyomulós stb nyilván azért nem véletlenül vagyok az oldalon. Egy jó kontakt beszélgetés bármi belefér,ha nálatok is írjatok! Köszönöm mindenkinek kellemes napot Délegyen,aki ott van.
Berenyben vagyunk
Gyenge szél 28-29 fok
Gyenge szél 28-29 fok