Mi is szombaton megyünk napra. De azok a fránya évszámok........
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szombaton megyünk ha minden jól megy.
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton megyünk ha minden jól megy.

Köszönöm a Délegyházi estét a kis hölgy ötvenedik születésnapján,kívülállóként fogadtak szeretettel mindenki nagyon kedves volt jó volt a hangulat. szívesen találkoznék megint velük,ha valaki felismerés és úgy gondolja írjon nekem..
Sziasztok! Ma mentek?
(Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Dél1-en párral ismerkednénk 42 éves korig!
Dél1-en párral ismerkednénk 42 éves korig!
Nyék ma?
Sziasztok.Nyéken ma nő vagy pár?
sziasztok ma delegyre szivesen elvszek hölgyet vagy nyitott párt
Mentek még a héten? Tervezzük, hogy pár napra leugrunk.
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 06:41

Sziasztok
Ma megyünk Berényi nudira.
Kölcsönös szimpátia esetén, szívesen ismerkedünk párokkal.

Delegyhazan pár ma hellyel? Egy kis kaland?
Sziasztok

Sziasztok!
Bulgáriában a Sunny beach-en van naturista partszakasz.
Mi itt vagyunk pèntekig! Esetleg valaki/ valakik?
Bulgáriában a Sunny beach-en van naturista partszakasz.
Mi itt vagyunk pèntekig! Esetleg valaki/ valakik?
Nyék ma párok , hölgyek?
Közös nudi beszélgetés?
Ki megy ki?
Közös nudi beszélgetés?
Ki megy ki?
Ma végre eljutottam a szaunába itt Frankfurtban . Jó volt végre ledobni a textilt. Nem sokára Berény!
Sziasztok! Igényes, nagyméretű srácként keresnék kalandot holnap délelőtt Keszthely környékén… Helyem van.
Sziasztok, rengetegen írtok a delegyi nudirol, mi meg nem voltunk ott, kaphatunk bővebb infót. Hogyan találjuk meg, milyen hely stb. Köszönjük, levélben varjuk a valaszt
Sziasztok! Holnap Algyőre jön valaki?

Nem, na is volt egy kellemes pár, a hölgy lovagolt a parján, mikor meglátott a hölgy gyorsan leugrott és eltakarta magát pedig messze voltam, vettem a lapot és eljöttem.
(Ez egy válasz Tom71 üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 12:22

Az újpesti "nudira" a szennyvíz telep mögé csak melegek járnak? Vagy párok is?
Sziasztok
Tegnap delutan a Gardonyi nudin a nadasban volt egy kis kaland. Azt a kis csoportot ketesem aki reszese volt..
Tegnap delutan a Gardonyi nudin a nadasban volt egy kis kaland. Azt a kis csoportot ketesem aki reszese volt..
Holnap párok Délegyháza velünk?
Lenne kedve valakinek?
Lenne kedve valakinek?