Sziasztok mi csütörtökön délelőtt megyünk nudizni Dél1-re !
(Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2024. 07. 09. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kérhetünk egy kis segítséget? Szlovéniában merre van nudista strand? tudna valaki segíteni kösziiii

Hivatalos pl. a Banovci-i termálfürdő melletti "Soncni gaj" kemping egy része, illetve van egy további kemping, a Camp Smlednik, annak is egy része nudista. Legalábbis az FKK útikalauz szerint. Egyiket sem ismerem, viszont a Banovci-i kemping tervben van, lehet hogy hamarosan be lesz tudva. Továbbra nem olyan rég olvastam valahol, hogy van egy nem hivatalos partszakasz a Wocheiner See (Bohinjsko jezero) északnyugati részén, illetve egy további valahol Piran közelében, ahol néha néhányan meztelenül strandolnak. Sok lehetőség nincs, a szlovénok is átjárnak Horvátországba vagy Ausztriába.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 22:03
Törölt felhasználó (4724209)

Sziasztok! Kérhetünk egy kis segítséget? Szlovéniában merre van nudista strand? tudna valaki segíteni kösziiii

Köszönjük.....)
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 07. 09. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 22:42

Hivatalos pl. a Banovci-i termálfürdő melletti "Soncni gaj" kemping egy része, illetve van egy további kemping, a Camp Smlednik, annak is egy része nudista. Legalábbis az FKK útikalauz szerint. Egyiket sem ismerem, viszont a Banovci-i kemping tervben van, lehet hogy hamarosan be lesz tudva. Továbbra nem olyan rég olvastam valahol, hogy van egy nem hivatalos partszakasz a Wocheiner See (Bohinjsko jezero) északnyugati részén, illetve egy további valahol Piran közelében, ahol néha néhányan meztelenül strandolnak. Sok lehetőség nincs, a szlovénok is átjárnak Horvátországba vagy Ausztriába.
Reszt vettem benne...
(Ez egy válasz Béci24b üzenetére (2024. 07. 09. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerdán délután Nyéken szívesen ismerkednék egy kedves párral vagy szóló férfival.
Berényben csütörtökön vki/vkik?
Sziasztok!
Lenne kedve párnak vagy hölgynek egy hajón eltölteni meztelenkedéssel egy napot ? Ha igen szeretettel varlak Keszthely környéken várom a levleteket privátban.
Üdv Gy
Lenne kedve párnak vagy hölgynek egy hajón eltölteni meztelenkedéssel egy napot ? Ha igen szeretettel varlak Keszthely környéken várom a levleteket privátban.
Üdv Gy
Sziasztok.
Ma Gárdonyi nudin lesznek innen?
Hölgyek-párok ismeretségét keresem.
Ma Gárdonyi nudin lesznek innen?
Hölgyek-párok ismeretségét keresem.
Berényben kicsit fúj a szél, de jó az idő.
Ki nézné meg mereven a. .? Párok, lányok
Ki nézné meg mereven a. .? Párok, lányok
Sziasztok. Pécsen vagy Baranyában ma valaki nudizni? Hölgyeim irjatok ha van kedvetek
A dán valakik vannak?
Abdán
Vasárnap?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 21:16

Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Holnap Délegyen párral szívesen ismerkednénk!

Nyéken ma délután szívesen ismerkednék párral, férfival.
40-es normális, kultúrált férfi vagyok.
40-es normális, kultúrált férfi vagyok.
Erre én is kíváncsi lennèk.!!
(Ez egy válasz Pécslover üzenetére (2024. 07. 09. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
holnap lesz valaki innen a Gárdonyi nudin?
holnap lesz valaki innen a Gárdonyi nudin?
Vasàrnap sajnos nem leszünk kint! :(
(Ez egy válasz par2626 üzenetére (2024. 07. 10. szerda 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor mentek?
(Ez egy válasz erla1 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 23:16

Sziasztok, Jár valaki Algyőre? Legutoljára tök kihalt volt, nyugodtan lehetett napozni. Jövő héten tervezzük hogy kinézünk ismét.
Sziasztok!
Van most élet Nyéken?
Van most élet Nyéken?