9körül nyéken valaki?
Soproni férfiként nudista barátokat , párokat keresek, akikhez csatlakozhatnék.
Ma és holnap Délegyházán párral ismerkednénk
Sziasztok. Este 8 körül érdemes kimenni a nyéki tóhoz?
Párként mennénk, csak nem tudjuk, van e értelme.
Párként mennénk, csak nem tudjuk, van e értelme.
Sziasztok! Én már itt vagyok Gárdonyba! Szívesen csatlakoznék hölgyekhez párokhoz! Jo napozást mindenkinek szép napot!
Sziasztok igen szombaton megyünk
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Délelőtt jön valaki nudizni?11 ker Dunapartra?
Köszi a helyzetjelentést! Szvsz a Balatonon jó lenne egy további naturista kemping, ahogy volt a Levendula vagy a Piroska kemping. Gondolom hogy lenne igény rá, korrekt árpolitikával és felszereltséggel. Meg persze egy forró dróttal Szentpéterhez. Vagy már hozzá is beköltözött a modern telekommunikáció?
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 23:56
Szúnyogost beparcellázták, de még nagyon pici a sövény. Kócsagban biztosan van szabad hely. Tegnap voltam Berényben. Kócsag konkrétan üres. Semmi mozgás nincs ott. Múltkor a szauna napokon volt párhuzamosan a Kócsagban rendezvény. Retró autós találkozó, kiállítás. Nudista strandról sokan mentek át gyalog körbenézni. Akkor 1 gombostűt nem lehetett volna ledobni. Előtte és most utána is üres.
Sziasztok, vasárnap kinéznék, minden jóra
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szúnyogost beparcellázták, de még nagyon pici a sövény. Kócsagban biztosan van szabad hely. Tegnap voltam Berényben. Kócsag konkrétan üres. Semmi mozgás nincs ott. Múltkor a szauna napokon volt párhuzamosan a Kócsagban rendezvény. Retró autós találkozó, kiállítás. Nudista strandról sokan mentek át gyalog körbenézni. Akkor 1 gombostűt nem lehetett volna ledobni. Előtte és most utána is üres.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 07. 12. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 21:23
Szia! Ahogy a tereprajzon látom, az egykori sátras helyet a víz mellett parcellázták? Legalábbis egy részét?
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását.
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását.
Sziasztok! Én Vasárnap ott leszek.
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 17:59
Sziasztok
Nyéken innen lesz valaki(k) szombaton vagy vasárnap?
Sziasztok! Ha tudtok segíteni.. Merre talàlható a Dunakeszi Nudi? Hol lehet megközelíteni? ☺️ Kösziii
Sziasztok én megyek:
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 17:59
Sziasztok
bocs nem ide akartam írni
(Ez egy válasz karika1 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok én megyek.
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lehet, hogy tudunk segíteni Nektek. Többit privátban.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 19:15
Sziasztok.Sajnos holnap már nincs hely sátrazni,Berèny kempingben.Lehetösèg,ahol el tudnánk tölteni az èjszakát?
Sziasztok!
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A közeli Kócsag kemping lenne egy opció?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Email re nincs panaszunk, munkaidőben egyoran belül mindig jött a visszaigazoló levél. Sajnáljuk, hogy nincs már hely
Szia! Ahogy a tereprajzon látom, az egykori sátras helyet a víz mellett parcellázták? Legalábbis egy részét?
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását. (Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 20:56
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását. (Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Parcellát próbáljátok foglalni, nincs különbség szinte árban. Írjatok emailt, az online foglalási rendszer elég trágya

felpa

Jane 2