Sziasztok én megyek:
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 17:59

Sziasztok
Nyéken innen lesz valaki(k) szombaton vagy vasárnap?
bocs nem ide akartam írni
(Ez egy válasz karika1 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok én megyek.
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lehet, hogy tudunk segíteni Nektek. Többit privátban.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 19:15

Sziasztok.Sajnos holnap már nincs hely sátrazni,Berèny kempingben.Lehetösèg,ahol el tudnánk tölteni az èjszakát?
Sziasztok!
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A közeli Kócsag kemping lenne egy opció?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Email re nincs panaszunk, munkaidőben egyoran belül mindig jött a visszaigazoló levél. Sajnáljuk, hogy nincs már hely
Szia! Ahogy a tereprajzon látom, az egykori sátras helyet a víz mellett parcellázták? Legalábbis egy részét?
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását. (Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 20:56
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását. (Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Parcellát próbáljátok foglalni, nincs különbség szinte árban. Írjatok emailt, az online foglalási rendszer elég trágya
Telefonáltunk.Semmi lehetősèg.Teltház.
(Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 20:56

Parcellát próbáljátok foglalni, nincs különbség szinte árban. Írjatok emailt, az online foglalási rendszer elég trágya
Hány fokos a víz nyéken
Dèlegyházán a hètvègèn lesz innen valaki ?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 19:15

Sziasztok.Sajnos holnap már nincs hely sátrazni,Berèny kempingben.Lehetösèg,ahol el tudnánk tölteni az èjszakát?
Sziasztok
Holnap újra Berényi Nudi.
Párokkal szívesen ismerkedünk.
Holnap újra Berényi Nudi.
Párokkal szívesen ismerkedünk.

Sziasztok!
Valakinek van információja a bajai nudiról, mèg mindig elviselhetetlen a szúnyog helyzet?
Holnap délután mennèk
Valakinek van információja a bajai nudiról, mèg mindig elviselhetetlen a szúnyog helyzet?
Holnap délután mennèk
Szombaton Délegyházán párral ismerkednénk
Sziasztok!
Délegyházán ma este egy kellemes pár aki pasi harmadikat keres az éjszakai sovány hold árnyékában a saját sátrában? Az Alfától az Omegáig...
Délegyházán ma este egy kellemes pár aki pasi harmadikat keres az éjszakai sovány hold árnyékában a saját sátrában? Az Alfától az Omegáig...

Hello Kecskemét ről nem megy valaki nudista strandra mi egy fiatal pár vagyunk
Sziasztok Délegyházán holnap szívesen ismerkedünk párokkal lányokka .
Sziasztok