Sziasztok! Én már itt vagyok Gárdonyba! Szívesen csatlakoznék hölgyekhez párokhoz! Jo napozást mindenkinek szép napot!
Sziasztok igen szombaton megyünk
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Délelőtt jön valaki nudizni?11 ker Dunapartra?
Köszi a helyzetjelentést! Szvsz a Balatonon jó lenne egy további naturista kemping, ahogy volt a Levendula vagy a Piroska kemping. Gondolom hogy lenne igény rá, korrekt árpolitikával és felszereltséggel. Meg persze egy forró dróttal Szentpéterhez. Vagy már hozzá is beköltözött a modern telekommunikáció?
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 23:56

Szúnyogost beparcellázták, de még nagyon pici a sövény. Kócsagban biztosan van szabad hely. Tegnap voltam Berényben. Kócsag konkrétan üres. Semmi mozgás nincs ott. Múltkor a szauna napokon volt párhuzamosan a Kócsagban rendezvény. Retró autós találkozó, kiállítás. Nudista strandról sokan mentek át gyalog körbenézni. Akkor 1 gombostűt nem lehetett volna ledobni. Előtte és most utána is üres.
Sziasztok, vasárnap kinéznék, minden jóra
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szúnyogost beparcellázták, de még nagyon pici a sövény. Kócsagban biztosan van szabad hely. Tegnap voltam Berényben. Kócsag konkrétan üres. Semmi mozgás nincs ott. Múltkor a szauna napokon volt párhuzamosan a Kócsagban rendezvény. Retró autós találkozó, kiállítás. Nudista strandról sokan mentek át gyalog körbenézni. Akkor 1 gombostűt nem lehetett volna ledobni. Előtte és most utána is üres.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 07. 12. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 21:23

Szia! Ahogy a tereprajzon látom, az egykori sátras helyet a víz mellett parcellázták? Legalábbis egy részét?
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását.
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását.
Sziasztok! Én Vasárnap ott leszek.
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 17:59

Sziasztok
Nyéken innen lesz valaki(k) szombaton vagy vasárnap?
Sziasztok! Ha tudtok segíteni.. Merre talàlható a Dunakeszi Nudi? Hol lehet megközelíteni? ☺️ Kösziii
Sziasztok én megyek:
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 17:59

Sziasztok
bocs nem ide akartam írni
(Ez egy válasz karika1 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok én megyek.
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lehet, hogy tudunk segíteni Nektek. Többit privátban.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 19:15

Sziasztok.Sajnos holnap már nincs hely sátrazni,Berèny kempingben.Lehetösèg,ahol el tudnánk tölteni az èjszakát?
Sziasztok!
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 07. 12. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
A közeli Kócsag kemping lenne egy opció?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Email re nincs panaszunk, munkaidőben egyoran belül mindig jött a visszaigazoló levél. Sajnáljuk, hogy nincs már hely
Szia! Ahogy a tereprajzon látom, az egykori sátras helyet a víz mellett parcellázták? Legalábbis egy részét?
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását. (Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 20:56
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását. (Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Parcellát próbáljátok foglalni, nincs különbség szinte árban. Írjatok emailt, az online foglalási rendszer elég trágya
Telefonáltunk.Semmi lehetősèg.Teltház.
(Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 20:56

Parcellát próbáljátok foglalni, nincs különbség szinte árban. Írjatok emailt, az online foglalási rendszer elég trágya
Hány fokos a víz nyéken
Dèlegyházán a hètvègèn lesz innen valaki ?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 19:15

Sziasztok.Sajnos holnap már nincs hely sátrazni,Berèny kempingben.Lehetösèg,ahol el tudnánk tölteni az èjszakát?