Gárdony vad nudi, szerintem csak nèhány órás napozásra való, sem wc, sem semmi! Mèg egy árnyèkos fa sincs!
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 09:28

Sziasztok, jövő hétvégénk szabad, szeretnenk 2-3 nap nudizni , Del1 én és Gárdonyi meg nem voltunk, szerintetek melyik jobb hely, Gárdonyrol mit tudhatunk.Szivesen ismerkedünk és nem csak nudizni szeretunk
Sportos srác társat társakat keres közös meztelenkedéshez BP-en
( ez alatt nem feltétlen sexet értek !) ha esetleg vk felkarolna itthon még nem nagyon csináltam az kérem jelezze
))) A lényeg nemtől függetlenül keresek de csak sportosabb vékonyabb alkatú Társat, Társakat !

Sziasztok mi itt vagyunk Dèlegyházán vannak itt párok aki ismerkednènek ?
Már most sokan vannak. Enyhe légmozgás, meleg van már most is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 13. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 08:44
Törölt felhasználó (4724920)

Berényben van kint valaki?Milyen az idö?Mennyien vannak?Mi ebéd után érkezünk.
Sziasztok, jövő hétvégénk szabad, szeretnenk 2-3 nap nudizni , Del1 én és Gárdonyi meg nem voltunk, szerintetek melyik jobb hely, Gárdonyrol mit tudhatunk.Szivesen ismerkedünk és nem csak nudizni szeretunk
Irtam Privátba!
(Ez egy válasz Nika988 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 08:33

Sziasztok!
Mai nap szombat délutánra keresünk 1-2 pasit nudizós medence partira, átlagnál nagyobb mérettel. Csak fotóval ellátott reglappal rendelkező és viber számot adni tudó személynek tudunk válaszolni. Szimpatikus jelentkezőt, hölgytagunk fog hívni telefonon!
Mai nap szombat délutánra keresünk 1-2 pasit nudizós medence partira, átlagnál nagyobb mérettel. Csak fotóval ellátott reglappal rendelkező és viber számot adni tudó személynek tudunk válaszolni. Szimpatikus jelentkezőt, hölgytagunk fog hívni telefonon!
Sziasztok.Ma pár vagy hölgy lesz kinn Nyéken?
Dunakeszi nudin ismerkedne valaki?
Berényben van kint valaki?Milyen az idö?Mennyien vannak?Mi ebéd után érkezünk.
Sziasztok!
9körül nyéken valaki?
Soproni férfiként nudista barátokat , párokat keresek, akikhez csatlakozhatnék.
Ma és holnap Délegyházán párral ismerkednénk
Sziasztok. Este 8 körül érdemes kimenni a nyéki tóhoz?
Párként mennénk, csak nem tudjuk, van e értelme.
Párként mennénk, csak nem tudjuk, van e értelme.
Sziasztok! Én már itt vagyok Gárdonyba! Szívesen csatlakoznék hölgyekhez párokhoz! Jo napozást mindenkinek szép napot!
Sziasztok igen szombaton megyünk
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Délelőtt jön valaki nudizni?11 ker Dunapartra?
Köszi a helyzetjelentést! Szvsz a Balatonon jó lenne egy további naturista kemping, ahogy volt a Levendula vagy a Piroska kemping. Gondolom hogy lenne igény rá, korrekt árpolitikával és felszereltséggel. Meg persze egy forró dróttal Szentpéterhez. Vagy már hozzá is beköltözött a modern telekommunikáció?
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 23:56

Szúnyogost beparcellázták, de még nagyon pici a sövény. Kócsagban biztosan van szabad hely. Tegnap voltam Berényben. Kócsag konkrétan üres. Semmi mozgás nincs ott. Múltkor a szauna napokon volt párhuzamosan a Kócsagban rendezvény. Retró autós találkozó, kiállítás. Nudista strandról sokan mentek át gyalog körbenézni. Akkor 1 gombostűt nem lehetett volna ledobni. Előtte és most utána is üres.
Sziasztok, vasárnap kinéznék, minden jóra
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szúnyogost beparcellázták, de még nagyon pici a sövény. Kócsagban biztosan van szabad hely. Tegnap voltam Berényben. Kócsag konkrétan üres. Semmi mozgás nincs ott. Múltkor a szauna napokon volt párhuzamosan a Kócsagban rendezvény. Retró autós találkozó, kiállítás. Nudista strandról sokan mentek át gyalog körbenézni. Akkor 1 gombostűt nem lehetett volna ledobni. Előtte és most utána is üres.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 07. 12. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 21:23

Szia! Ahogy a tereprajzon látom, az egykori sátras helyet a víz mellett parcellázták? Legalábbis egy részét?
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását.
Foglaláshoz meg inkább telefonálni, mivel e-mailre nem vagy nagyon lassan reagálnak. Legalábbis az én esetemben így volt. Viszont telefonon probléma nélkül rendezni lehetett a foglalását.