nyéken mostanság valaki?
Helló Berény ! Kedd-szerda-csütörtök..
Tegnap csodás volt az idő D1-en és a víz is, bár már nem sokat hűsített.
Köszönöm az élményt annak a csodás lánycsapatnak, akik egy kabrión ülve autkókáztak ott. Ha hamarabb tudom, hogy ilyen buli lesz, akkor nem hagyom a kinti parkolóban az enyémet és mehettünk volna kettővel.
Köszönöm az élményt annak a csodás lánycsapatnak, akik egy kabrión ülve autkókáztak ott. Ha hamarabb tudom, hogy ilyen buli lesz, akkor nem hagyom a kinti parkolóban az enyémet és mehettünk volna kettővel.

Volt valaki kint Abdán?
Megbeszélt időbe Délegyházán fürdőzéshez napozáshoz Lányhoz vagy Párhoz csatlakoznék.
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! (Telo Adatlap)

Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! (Telo Adatlap)
Sziasztok. Holnap Kedden. Délegyházán szivesen ismerkednénk párral akik bevezetnének a nudizás rejtelmeibe.Mivel mi elsőnek ismerkednénk ezzel az életérzéssel. Köszi: Moncsi Zoli
Már egy hónapja lefoglaltam
Átúszás miatt
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 16:51

Èrdeklödj,hogy van hely.Nekünk múlt pènteken azt mondták,szombatra nincs hely
Èrdeklödj,hogy van hely.Nekünk múlt pènteken azt mondták,szombatra nincs hely
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 14:47
Törölt felhasználó (4735156)

Sziasztok! Pénteken érkezem Berénybe sátorozni.Vasárnap estig maradok. Bisex és nagyon nyitott férfi vagyok. Akár szexet akár társaságot keresel nyugodtan írj....
Végre Berényi nudizás.
Mi is itt cagyunk egész héten.
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti kint voltatok? Merre?
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van pontosan ez a hely?
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Délegyháza szuper..
Sziasztok! Pénteken érkezem Berénybe sátorozni.Vasárnap estig maradok. Bisex és nagyon nyitott férfi vagyok. Akár szexet akár társaságot keresel nyugodtan írj....
Egy közös szexi nudizásra beszállnék szívesen
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 16:56

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.Este a Gárdonyi nudin taliznánk bi párokkal s pasikal.kb 20 órakor érkezünk.
Beszállnék
(Ez egy válasz kisbubu76 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 16:55

Sziasztok
Jövőhét szombaton lesz? Vagy lesznek innen nők vagy párok Szikin?
Jövőhét szombaton lesz? Vagy lesznek innen nők vagy párok Szikin?
Berénybe lehet csatlakozni valakihez vagy valakikhez?
Sokan vannak?
Sokan vannak?
Esztergom mellett családiháznál, zárt udvarral tudok lehetőséget biztosítani nudizásra
Ráckevei Duna Relax hotrlben jart mar vki milyen hely van lehetőseg vmi kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi