Sziasztok duna parton pár? Esetleg hölgy? Szivesen ismerkednék
Sziasztok
Párral ismerkednénk Dél1-en 45.-ig!
Párral ismerkednénk Dél1-en 45.-ig!
Berény ismerkednék
Péntek délután (talán 5 körül) Berényben a Balaton mélyén egy másik SUP-os párossal nagyon tevékenyek voltunk.
Kb. egyszerre jöttünk ki a vízből, de csak méregettünk egymást.
Amennyiben itt vagytok, és van kedvetek folytatni, rajtunk nem múlik
Kb. egyszerre jöttünk ki a vízből, de csak méregettünk egymást.
Amennyiben itt vagytok, és van kedvetek folytatni, rajtunk nem múlik

Szia ma délután nudiznák párral hölgyel Győr környékén
Sziasztok
Hévizi kifolyon valaki ?
Hévizi kifolyon valaki ?
Sziasztok!
Peti vagyok párt keresek , utazni tudok s nyiregyen is van helyem, itt wellneselni
is meghivnálak titeket szexbe teljesen nyitott párt keresek puszi
Peti vagyok párt keresek , utazni tudok s nyiregyen is van helyem, itt wellneselni
is meghivnálak titeket szexbe teljesen nyitott párt keresek puszi
Szeretnétek ismerkedni?
Talizhatnánk a strandon... (Ez egy válasz Suny2018 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 04:25
Talizhatnánk a strandon... (Ez egy válasz Suny2018 üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 04:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Jul...25-29 Berénybe terv. nyaralni esti programokra várunk lehetőségeket. Parti, Buli... Finom erotikus Masszázs a hölgy tagunknak, pasik, párok...stb....Bi pasi....Bi párok...de csak hetero is....Csak privátban és telefon elérhetőséggel.. Nem levelezgetni szeretnénk.
Jul...25-29 Berénybe terv. nyaralni esti programokra várunk lehetőségeket. Parti, Buli... Finom erotikus Masszázs a hölgy tagunknak, pasik, párok...stb....Bi pasi....Bi párok...de csak hetero is....Csak privátban és telefon elérhetőséggel.. Nem levelezgetni szeretnénk.
Helló szombaton délután 14:00 felé nyéki nudin leszek ! Bi pasiként szivesen szopok dugatnám magam!!! Lehet hogy a feleségem is eljön végignézni! De csak nézni!!! Esetleg parhoz is csatlakoznék!
Ha esetleg itt van az a pár akivel berényben egyűtt néztűk a kékszalagot a vízből. Szivessen megismérnénk őket
Sziasztok. Az ujpesti nudira szoktak párok jönni? Szívesen ismerkednék.
Nem voltam kint
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 38 éves vagyok, és hallássérült. Érdeklődnék, hogy ezen a héten ki lesz Gárdonyban?

Sziasztok
Nemsokára indulók berénybe
Ismerkednék sportos jó méretük vagyok
Ismerkednék sportos jó méretük vagyok
Sziasztok! Kedden délután párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék nyéken. Privát üzi jöhet!
Irany D1....
Sziasztok! Ma Nyéken hölgy, esetleg pár aki(k) társaságot keresnek?
Sziasztok
Hétfőre tervez valaki Nyéki kirándulást?