Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Dunakszi dunapart fiatal csinos pár innen van?
Velencén vagy Agárdon tudtok valami helyet ?
Holnap hévízi nudin párok?
Mi is...
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2024. 07. 27. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 11:17

Sziasztok
Holnap ismét Berényben leszünk. Párokkal szívesen ismerkedünk.
Holnap ismét Berényben leszünk. Párokkal szívesen ismerkedünk.
Vasárnap a berényi nudin ismerkednék,40es bi pasi vagyok!
megy ma még valaki nudizni? bproL? elvihetne?
Szeretnék elnézést kérni egy fekete hajú nagyon csinos lánytól hogy nem szólitottam meg ma Gárdonyba a nudi strandon! Én már bánom.
. Mentségemre szolgáljon hogy nagyon egy könyvet olvasott...

Vagyunk sokan.
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagyunk sokan.
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszin nudis társaság nagyon szimpatikusak , nem tudom lehet e velük ismerkedni ha esetleg valaki közülük olvassa meg köszönném a válaszát. Közvetlen mellettem bedig voros hajú nagyon csinos holgy volt
Sziasztok én csak 6 körül tudok menni
Holnap délután Berényben pasival ismerkednénk.
Sziasztok, milyen az út nyeken, melyik irányból érdemes most bemenni autóval?
https://www.balatontourist.hu/hu/balatoni-kempingek-szallashel- yek/bereny#%C3%81rlista
(Ez egy válasz edespar40 üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 17:38

Sziasztok!
Tud valaki információt adni, hogy mennyi a sima belépőjegy a berényi nudistrandra, ha nem akarunk ott aludni, csak fürödni?
Tud valaki információt adni, hogy mennyi a sima belépőjegy a berényi nudistrandra, ha nem akarunk ott aludni, csak fürödni?
Sziasztok jelenleg Ferihegy mögött nudizom de sehol sincs egy pár. Kikhez és hol lehetne csatlakozni a mai napon?
Abdai nudin mi a helyzet?
Ment privát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 13:33
Törölt felhasználó (4731326)

Sziasztok mi tt vagyunk szivesen ismerkedünk!
Arra a tíz percre tolongani fognak a jelentkezők.
(Ez egy válasz nrobert84 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 13:37

Sziasztok! Augusztus 3 - 11ig Balatonberényben nyaralok a családdal. Keresek valakit, elsősorban párt vagy lányt, akivel esetleg összefuthatnék ott ,amíg elmegyek biciklizni
Főleg esti órákban lenne jó
ha véletlenül akadna ilyen, kérlek üzenetben keress. Köszönöm

Sziasztok! Augusztus 3 - 11ig Balatonberényben nyaralok a családdal. Keresek valakit, elsősorban párt vagy lányt, akivel esetleg összefuthatnék ott ,amíg elmegyek biciklizni
Főleg esti órákban lenne jó
ha véletlenül akadna ilyen, kérlek üzenetben keress. Köszönöm