Én megyek.
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes pasi nőt, párt keres tartós intim kapcsolatra, Vas megyéből esetleg utazni tudót. Helyem van!
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban
Nő esetében akár többről is lehet szó. Többit privátban
Nekünk a szállás Fenyvesen van napközben vagyunk csak ott ...
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma kik mennek Gárdonyba?
Tele a kemping
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze,hogy vannak
(Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2024. 07. 27. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap Délegyházán vagyunk és szívesen meginnánk egy italt, egy kedves, nem dohányzó párral, hölggyel.
Igen
(Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2024. 07. 27. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

ITT vagyok Nyèken es all a Farkam
Helo! Nyéken holnap csatlakozna pár csaj?
Berényben vannak párok esetleg nők?
Nyéken valaki most jöttem ki
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Dunakszi dunapart fiatal csinos pár innen van?
Velencén vagy Agárdon tudtok valami helyet ?
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Holnap hévízi nudin párok?
Mi is...
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2024. 07. 27. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 11:17

Sziasztok
Holnap ismét Berényben leszünk. Párokkal szívesen ismerkedünk.
Holnap ismét Berényben leszünk. Párokkal szívesen ismerkedünk.
Vasárnap a berényi nudin ismerkednék,40es bi pasi vagyok!
megy ma még valaki nudizni? bproL? elvihetne?