Igen
(Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2024. 07. 27. szombat 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

ITT vagyok Nyèken es all a Farkam
Helo! Nyéken holnap csatlakozna pár csaj?
Berényben vannak párok esetleg nők?
Nyéken valaki most jöttem ki
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Dunakszi dunapart fiatal csinos pár innen van?
Velencén vagy Agárdon tudtok valami helyet ?
Holnap hévízi nudin párok?
Mi is...
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2024. 07. 27. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 11:17

Sziasztok
Holnap ismét Berényben leszünk. Párokkal szívesen ismerkedünk.
Holnap ismét Berényben leszünk. Párokkal szívesen ismerkedünk.
Vasárnap a berényi nudin ismerkednék,40es bi pasi vagyok!
megy ma még valaki nudizni? bproL? elvihetne?
Szeretnék elnézést kérni egy fekete hajú nagyon csinos lánytól hogy nem szólitottam meg ma Gárdonyba a nudi strandon! Én már bánom.
. Mentségemre szolgáljon hogy nagyon egy könyvet olvasott...

Vagyunk sokan.
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagyunk sokan.
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszin nudis társaság nagyon szimpatikusak , nem tudom lehet e velük ismerkedni ha esetleg valaki közülük olvassa meg köszönném a válaszát. Közvetlen mellettem bedig voros hajú nagyon csinos holgy volt
Sziasztok én csak 6 körül tudok menni
Holnap délután Berényben pasival ismerkednénk.
Sziasztok, milyen az út nyeken, melyik irányból érdemes most bemenni autóval?
https://www.balatontourist.hu/hu/balatoni-kempingek-szallashel- yek/bereny#%C3%81rlista
(Ez egy válasz edespar40 üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 17:38

Sziasztok!
Tud valaki információt adni, hogy mennyi a sima belépőjegy a berényi nudistrandra, ha nem akarunk ott aludni, csak fürödni?
Tud valaki információt adni, hogy mennyi a sima belépőjegy a berényi nudistrandra, ha nem akarunk ott aludni, csak fürödni?