Azért a víz is napról napra melegebb...
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem Gárdony van a legközelebb. Senki nem megy ma vagy holnap?
Ma is jó az idő Berényben!

Sziasztok! Jó lenne ma egyet nudizni… Ha megye valaki írjon…
Sziasztok! Gárdonyba érdemes kinézni?

Nyéken valaki?
Sziasztok kedves ápolt diszkrét 37 éves pasiként ismerkednék párral kellemes időtöltéshez. Somogy megye
Sziasztok! Ma nudizik valaki Pesthez közel?
Sziasztok! MA Esztergomban hölgy esetleg pár?
Sziasztok. Ma esetleg Berényben ismerkedni?
Köszönjük, ott leszünk.
M9 milyen?valaki tud mondani valamit

Sziasztok!Győr-Moson-ban tudtok ajánlani helyeket?
Berénybe béreltem faházat párok írjatok
Sziasztok, Jövő hét hétfőre vagy keddre várok partnert (nő, pár) strandolásra. Lehetséges helyszín: D1, Gárdony, Őrbottyán
Berénybe béreltem faházat párok írjatok
Sziasztok! Umagon Kanegra nudista campingben ismerkednék
Sziasztok! Pénteken napközben velencei tónál lehet nudizni?
Lehet , hogy megijedt tőled ! Holnap is nudi lesz este , vagy esetleg más a terv?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 21:04

Most erre nem tudok mit irni… Ha egy meztelen nőre nem kezd felállni, úgy hogy segítek is…
Lehet homér volt!
Erre nem gondoltál?
Vagy előző este legyújtott vkit,többször is,és már kész volt és nem bírta?
Nekem is volt olyan hogy a fiatal szomszédasszony kicsinált egész este,és másnap nem olyan volt mint a fagyott kutya lába!… (Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 21:04
Erre nem gondoltál?
Vagy előző este legyújtott vkit,többször is,és már kész volt és nem bírta?
Nekem is volt olyan hogy a fiatal szomszédasszony kicsinált egész este,és másnap nem olyan volt mint a fagyott kutya lába!… (Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Most erre nem tudok mit irni… Ha egy meztelen nőre nem kezd felállni, úgy hogy segítek is…