Holnap én készülök nudizni.Tanács hol vannak többen?
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 16:04

Szia! Abda, Győr Kóvalter. Kicsit távolabb Komárom, Révkomárom Harcsás, vagy nem messze Rajkától Csúnyi tavak.
Sziasztok holnap délelőtt kedves párral ismerkednék Berény és környékéről kedves ápolt pasi vagyok
Sziasztok holnap délelőtt kedves párral ismerkednék Berény és környékéről kedves ápolt pasi vagyok
Sziasztok mi megyünk. Dunakeszi regi strandra.
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 17:39

Sziasztok holnap megy pár nudizni?
Ha igen hová?
Csatlakoznánk !
Ha igen hová?
Csatlakoznánk !
Sziasztok holnap megy pár nudizni?
Ha igen hová?
Csatlakoznánk !
Ha igen hová?
Csatlakoznánk !
Jár igen de pár napja még elég kicsi homokpad volt kint és eléggé közel voltak a fák ahol Milla szúnyog van...
(Ez egy válasz doxa2011 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 16:17

Sziasztok
Jár vki az M9 re a híd alá nudizni?érdekelne ha van kint homok pad.
Sziasztok
Szia! Abda, Győr Kóvalter. Kicsit távolabb Komárom, Révkomárom Harcsás, vagy nem messze Rajkától Csúnyi tavak.
(Ez egy válasz PéterN üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egy nap....és szikiiii
elírtam: érdemes?
17-18 óra körül érsemes még kinézni Gárdonyba?
Sziasztok
Szolnok megyében tudtok ajánlani olyan helyet ahol feleségemmel tudnánk egy jót napozni?
Szolnok megyében tudtok ajánlani olyan helyet ahol feleségemmel tudnánk egy jót napozni?
Ma még Szikinudi. Van innen páros itt ? Szívesen ismerkedünk.
Azért a víz is napról napra melegebb...
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem Gárdony van a legközelebb. Senki nem megy ma vagy holnap?
Ma is jó az idő Berényben!

Sziasztok! Jó lenne ma egyet nudizni… Ha megye valaki írjon…
Sziasztok! Gárdonyba érdemes kinézni?

Nyéken valaki?
Sziasztok kedves ápolt diszkrét 37 éves pasiként ismerkednék párral kellemes időtöltéshez. Somogy megye