Sziasztok Nyékre megy valaki? irj privit
Kamu az egész, semmi nem volt, lemondta "érdeklődés" hiányában....Tudtuk, hogy csodák nincsenek... Csak néha.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 06:55
Törölt felhasználó (1581062)

Sziasztok!
Na összejött a buli?
Lenne igény többször is ilyen kalandra!
Na összejött a buli?
Lenne igény többször is ilyen kalandra!
Sziasztok!
Na összejött a buli?
Lenne igény többször is ilyen kalandra! (Ez egy válasz Secretline üzenetére (2024. 08. 03. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Na összejött a buli?
Lenne igény többször is ilyen kalandra! (Ez egy válasz Secretline üzenetére (2024. 08. 03. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Az mi ?
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (2024. 08. 03. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Budapesten hölgy társaságát keresem napozásra,barátkozásra!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha... Kedden Berényben napoztam a stégen, amikor odajött hozzám egy rendkívül csinos, ápolt, nagy mellű hölgy, és azt mondta, hogy nagyon tetszem neki, és a párjának, majd megkérdezte, hogy lenne -e kedvem ismerkedni. Eléggé zavarban voltam, így megköszöntem , és nem-et mondtam. Kérem ha esetleg itt van, itt vannak jelezzék. Szívesen beszélgetnék egy kicsit
A duci, vörös nagyfenekű
Köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni, hátha... Kedden Berényben napoztam a stégen, amikor odajött hozzám egy rendkívül csinos, ápolt, nagy mellű hölgy, és azt mondta, hogy nagyon tetszem neki, és a párjának, majd megkérdezte, hogy lenne -e kedvem ismerkedni. Eléggé zavarban voltam, így megköszöntem , és nem-et mondtam. Kérem ha esetleg itt van, itt vannak jelezzék. Szívesen beszélgetnék egy kicsit

Sziasztok! Holnap Dél1!

Dunakeszi környékén a Duna parton szoktak nudizni? Esetleg járnak párok is? ha igen, akkor merre felé?
Sziasztok holnap nudizás a vitorláson Balatonszemesnél
Nyékre most?
Szia merre van ez a nudi?
(Ez egy válasz Big.MDMA üzenetére (2024. 08. 03. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 20:16

Sziasztok! Nincs véletlen itt az a hölgy aki ma az újpesti nudin nézelődött? Rózsaszín rövidnaci ,sötét póló ,szürke övtaska! Ha magadra ismersz kérlek írj!
Berènyi nudinál valaki sexelne?
Sziasztok! Nincs véletlen itt az a hölgy aki ma az újpesti nudin nézelődött? Rózsaszín rövidnaci ,sötét póló ,szürke övtaska! Ha magadra ismersz kérlek írj!
Sziasztok!
Van valaki nyéken?
Van valaki nyéken?
Jól hangzik! Mikor?
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (2024. 08. 03. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Mikor lenne? Mert szívesen segítenék!
Sziasztok! Soproni nudi partnereket keresek, akikhez csatlakozhatnék.
Érettebb pár most Berénybe ismerkednék
Szia mikor időben
Sziasztok!
Ma este a Berényi parkolóban dogging?
Ma este a Berényi parkolóban dogging?