Hello Berény!
Párok?
Párok?
Sziasztok! Délegyen van kint valaki?
Gárdonyi nudira mennék ..Személyes benyomásokat várnék privátban.Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Holnap 11-óra körül Nyéken leszünk!Párok társaságát keressük

Sziasztok!
Holnap 2 körül Nyéken szóló pasiként csatlakoznék párhoz, hölgyhöz!
Holnap 2 körül Nyéken szóló pasiként csatlakoznék párhoz, hölgyhöz!
Aug 18-25 között Dél 1 en leszünk, fahazban. Szivesen ismerkedünk párokkal és lányokkal,ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Sziasztok párral ismerkednék minden jóra kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Ha ott vagy és megnyitod a Google Maps-ot, majd ráböksz a térképre ott ahol vagy akkor bedob egy piros tűt, és fent kiír egy számot, ami kb 47.xxxxxx,17.xxxxxx ezt ha ide bemásolod abból megtaláljuk. Köszi!
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2024. 08. 07. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 08:56

Hello. Bennünket is ugy vittek oda először sajnos nemtudom leírni nektek
Hello. Bennünket is ugy vittek oda először sajnos nemtudom leírni nektek
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2024. 08. 07. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 08:51

Hello. Merre van ez az Abdai nudi? Ahogy nézem van itt némi víz: Rábca, pár bányató, Öttevényi csatorna, holtágak. Egy koordinátát küldjél legyél kedves. Köszi!
Hello. Merre van ez az Abdai nudi? Ahogy nézem van itt némi víz: Rábca, pár bányató, Öttevényi csatorna, holtágak. Egy koordinátát küldjél legyél kedves. Köszi!
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2024. 08. 07. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Abdán valaki?
Szia! Én kint leszek délelőtt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 06. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 19:22
Törölt felhasználó (4689309)

Holnap jön valaki
Dunakeszi régi strandra?
Napozás stb...
Dunakeszi régi strandra?
Napozás stb...
Pontosan!
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2024. 08. 07. szerda 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Beljebb kell menni,egy kétszáz méterrel!
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 08. 06. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombaton Berényben leszünk párommal. Szimpatikus pasikkal, párokkal ismerkednénk.
Sziasztok! Szombaton Berényben leszünk párommal. Szimpatikus pasikkal, párokkal ismerkednénk.
Sziasztok!
Szégyen,nem szégyen még sosem voltam nappali nudista strandon.
Azért írom így mert régebben Egerszalókon nudiztam éjszaka.
Lenne itt hölgy,pár akihez,akikhez csatlakozhatnék Ózd környékéről?Nyékre vagy esetleg privát partira?
Nyitott vagyok sokminden jóraviszont semmi sem kötelező!
Szégyen,nem szégyen még sosem voltam nappali nudista strandon.
Azért írom így mert régebben Egerszalókon nudiztam éjszaka.
Lenne itt hölgy,pár akihez,akikhez csatlakozhatnék Ózd környékéről?Nyékre vagy esetleg privát partira?
Nyitott vagyok sokminden jóraviszont semmi sem kötelező!
…és fenomenális naplemente!
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Én voltam multkor sokan voltak viszont senki nem nudizott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 06. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 19:22
Törölt felhasználó (4689309)

Holnap jön valaki
Dunakeszi régi strandra?
Napozás stb...
Dunakeszi régi strandra?
Napozás stb...
Holnap jön valaki
Dunakeszi régi strandra?
Napozás stb...
Dunakeszi régi strandra?
Napozás stb...