Ami az előbbi bejegyzésünkből kimaradt.. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen folytatjuk az ismerkedést az esti órákban..
Sziasztok! Szívesen ismerkednénk, beszélgetnénk ma délután Délegyházán a strandon elsősorban hozzánk hasonló y sportos testalkatú párral, esetleg magas, kifejezetten izmos, gyúrós testalkatú, jóképű, 40-50 év közötti pasival.
Tervazam most D1 et. valaki, valakik ismerkedni?
Sziasztok! Szeptember 15-20-ig Valalta! Lesz kint valaki akkor?
Sziasztok!
Melyik részen vagytok??? (Ez egy válasz nudizmuskedvelők üzenetére (2024. 08. 10. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik részen vagytok??? (Ez egy válasz nudizmuskedvelők üzenetére (2024. 08. 10. szombat 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma és holnap délután Győr és környékén nudizás. Esetleg Pár, Nő csatlakozna?
Sziasztok ma megy ki pár Gárdonyi nudira aki ismerkednènek is ?
már most reggel megnéztétek?
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 08. 10. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken már most nagyon jó idő van!
Igen, jó a víz
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 08. 10. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Mától Berényben leszek, aki barátkozna,ismerkedne az irjon rám. Normális nem nyomulós pasi vagyok.
Sziasztok,
Dél1-en vagyunk , párokkal szívesen ismerkednénk
Dél1-en vagyunk , párokkal szívesen ismerkednénk

Lassan mi is indulunk berénybe
, reméljük jó a víz....

Sziasztok, vasárnap kedves párral ismerkednék Berénybe és környékéről ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Valaltán vagyunk.
Szívesen meginnánk egy italt egy nem dohányzó párral....
Szívesen meginnánk egy italt egy nem dohányzó párral....
Sportnap lesz és gyönyörű idő, úgyhogy szerintem igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 09. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 21:34
Törölt felhasználó (4724209)

Holnap Berény,gondolom sokan lesznek..

Sziasztok . Ma megyünk Gárdonyba , idősebb párral ismerkednénk.
Mi is oda szoktunk telepedni,megpróbálunk figyelni megszólítani
(Ez egy válasz c.man üzenetére (2024. 08. 09. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 21:13

Nagyszerű! Általában a mosdók alatti árnyékos részen (már ha jut ott hely) szoktam lenni. Valószinűleg egy kék polifoam lesz leterítve és egy fehér Nike sapka lesz rajtam. Szolítsatok meg bátran!

Holnap Berény,gondolom sokan lesznek..

Nagyszerű! Általában a mosdók alatti árnyékos részen (már ha jut ott hely) szoktam lenni. Valószinűleg egy kék polifoam lesz leterítve és egy fehér Nike sapka lesz rajtam. Szolítsatok meg bátran!
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2024. 08. 09. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 18:49

Mi is kint leszünk ha más nem is lesz szívesen beszelgetünk gg-s tagokkal talaljuk meg egymást érezzük a nap melegét.