Sziasztok! Valaki ismerkedne berényben ma?
Sziasztok! Holnap megy pár nudizn algyőre? Szívesen csatlakoznék hozzájuk. Közös napozás,meg mi egymás. Én egy igényes diszkrét megbízható férfi vagyok.
Berényben szívesen ismerkednék, egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárral. Teltebb alkat előny.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Főztem finom sárgabarackot,cseresznyét, szerintem mindkét helyen oldóidna a feszültség
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 20:21

Barátom ,jó is a zsilip ,idèn 2x voltunk.Azèrt Berèny más.Itt vagyunk,kemping.Majd meg csöröglek,dumcsizunk.
Barátom ,jó is a zsilip ,idèn 2x voltunk.Azèrt Berèny más.Itt vagyunk,kemping.Majd meg csöröglek,dumcsizunk.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 08. 10. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 20:06

Berényiek mindig csak itt akarnak ismerkedni Gg-n, élőben már más a helyzet. Hévízen mindenki tök jól elbeszélget ismerkedik, igaz, nincs annyi meztelen p@nna,mint Berénybe. Ha rajtam múlna, már mi is rég ott lennénk, de asszonyka annyira ragaszkodik ahhoz a zsiliphez
Sziasztok!
Holnap megy valaki Budapestről- Délegyházára akihez lehetne társulni?
Holnap megy valaki Budapestről- Délegyházára akihez lehetne társulni?
Berényiek mindig csak itt akarnak ismerkedni Gg-n, élőben már más a helyzet. Hévízen mindenki tök jól elbeszélget ismerkedik, igaz, nincs annyi meztelen p@nna,mint Berénybe. Ha rajtam múlna, már mi is rég ott lennénk, de asszonyka annyira ragaszkodik ahhoz a zsiliphez
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen Valaltán a helyszín?
Tervezzük jövő héten menni ,igazából jó lenne némi információ
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2024. 08. 10. szombat 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Tervezzük jövő héten menni ,igazából jó lenne némi információ

Vasárnap a berényi nudin ismerkednék,40es bi pasi vagyok!
Sziasztok!
Holnap valaki Abda?
Holnap valaki Abda?
Holnap Balatonberényben egy indokolatlanul túljóképű és kimondhatatlanul jó humorú harmincas srác bővítené ismerősi repertoárját csevegésre vágyó hölgyek, esetleg párok személyében.
Jelige: szerénység elvtársak!

Jelige: szerénység elvtársak!
Délegyházán a kempingbe lesz esetleg normálos pár este?
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, hölgyekkel, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Jó lenne már nem csak a napot élvezni!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Jó lenne már nem csak a napot élvezni!
Tahitótfalu környéken esetleg vannak most nudisok?
De nem igen van valódi ismerkedö
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagyunk így többen.
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (2024. 08. 10. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este valaki Nyéken?
Berényben most ismerkednék
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Pár dunakeszi nudin innen van?