Sziasztok! Kinek lenne kedve Gárdonyba bográcsozni? Jó lenne bulizni egyet.
Sziasztok . El tudjuk rakni ha kell.
(Ez egy válasz NikiTomi üzenetére (2024. 08. 21. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 07:35

Berény. Segítséget szeretnénk. Kenőmájast kéne hűtőbe tenni ma. Este vinnénk is tovább.
Előre is köszi
Előre is köszi
Dunakeszi nudi hölgy vagy pár lesz mostanában vagy napközben ?
Igényes normál testalkatú pasi vagyok
Írj privatban
Igényes normál testalkatú pasi vagyok
Írj privatban

Berény. Segítséget szeretnénk. Kenőmájast kéne hűtőbe tenni ma. Este vinnénk is tovább.
Előre is köszi
Előre is köszi
Sziasztok!
Mai napon, szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.
Mai napon, szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.
De be ám. Egy üveg házipálinkát véletlenül ottfelejtesz a portán, még jövőre is beengednek.
(Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 19:05

Sziasztok! Az lenne a kérdésünk, hogy a Berényi strandra be lehet menni 19 óra után? Nem akarunk szabályt szegni, ezért érdeklődnénk. Előre is köszönjük a segítséget.
Sikerült bejutni?
(Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Az lenne a kérdésünk, hogy a Berényi strandra be lehet menni 19 óra után? Nem akarunk szabályt szegni, ezért érdeklődnénk. Előre is köszönjük a segítséget.
sziasztok privibe kérhetek egy vissza választ?
(Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 17:00

Sziasztok. Mától péntek reggelig Berényben vagyunk,szívesen ismerkednénk kisebb intim mérettel rendelkező férfival, hetero alapon. Sajnos a naturista kempingben nem tudtunk szállást foglalni, a Kócsag kempingben vagyunk, de terveink szerint a napokat ott töltjük. Leveleket privátban várunk.
Strand csak 19-ig van nyitva!

Mi kint vagyunk
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Dél 1 én senki???
Mikor jöhetünk át ?
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerdán Berény.
Párok közeledését szívesen fogadjuk.
Párok közeledését szívesen fogadjuk.
Berényben este tüzijáték nézés a vízen!?
Sziasztok. Mától péntek reggelig Berényben vagyunk,szívesen ismerkednénk kisebb intim mérettel rendelkező férfival, hetero alapon. Sajnos a naturista kempingben nem tudtunk szállást foglalni, a Kócsag kempingben vagyunk, de terveink szerint a napokat ott töltjük. Leveleket privátban várunk.
Árak?
Főszezonban és azon kívül?
SZÉP kártya terminál van? (Ez egy válasz 1bandi üzenetére (2024. 08. 20. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 16:16
Főszezonban és azon kívül?
SZÉP kártya terminál van? (Ez egy válasz 1bandi üzenetére (2024. 08. 20. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Balaton északi partján nudista vitorlázás extrákkal leköthető
Sziasztok
Sziasztok
Most 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok
András
Most 23,24,25. én lesz vitorlázás, ahol minden lehet, de semmi sem kötelező párok, lányok
András