Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok.
Holnap lesz valaki innét szikin vagy Algyőn?
Holnap lesz valaki innét szikin vagy Algyőn?
Szép napot mindenkinek valaki napozni Délegyháza
Sziasztok ebéd után voltam arra akkor voltak a hídtól északra a kovezés és a híd között.Delutan is ott voltam akkor rajtam kívül már csak két férfi volt.
Másnap nagyon senki csak a horgászok északabbra amit írtál. (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 08. 21. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 10:25
Másnap nagyon senki csak a horgászok északabbra amit írtál. (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 08. 21. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétfőn egészen biztosan nem voltak ott nudizó párok. Valamit benéztél vagy nem is voltál ott. Ugyanis nemhogy több nudizó pár, hanem egyetlen sem volt ott aznap. Még a környéken sem nudizott senki. Mi ott voltunk, többször is és próbáltunk volna strandolni, de nem tudtunk, a hídtól délre levő összes homokpadon gólyatáborozók voltak két hatalmas étkezősátorral, kb. 40-50 fő. A hídtól északra meg horgásztábor volt, bográcsokkal gázpalackokkal és főzőversennyel. kb 40 autó parkolt a híd alatt, és fullon volt minden hely a gatyásokkal. Szóval ez a reklám most nem jött be...
Ma kora délután lessz valaki nyéken?
Sziasztok!
Kint vagytok még? Én Sződligetnél vagyok de nincs senki...mondjuk a párt szabb mint Dunakeszin.
Szívesen át mennék S megismernélek titeket.
Egyébként ha Sződliget én nem voltatok még érdemes megnézni tényleg csodaszép.
S a naplemente káprázatos.
Én sportos 41 éves pasi vagyok
Köszönöm ha irtok. (Ez egy válasz Betti-Tomi üzenetére (2024. 08. 21. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 15:18
Kint vagytok még? Én Sződligetnél vagyok de nincs senki...mondjuk a párt szabb mint Dunakeszin.
Szívesen át mennék S megismernélek titeket.
Egyébként ha Sződliget én nem voltatok még érdemes megnézni tényleg csodaszép.
S a naplemente káprázatos.
Én sportos 41 éves pasi vagyok
Köszönöm ha irtok. (Ez egy válasz Betti-Tomi üzenetére (2024. 08. 21. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
GPS régi strand Dunakeszi. Menj koppig aztán gyalog balra a parton. Pár perc séta.
GPS régi strand Dunakeszi. Menj koppig aztán gyalog balra a parton. Pár perc séta.
Köszönöm
(Ez egy válasz Betti-Tomi üzenetére (2024. 08. 21. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 15:18

Szia!
Sziasztok! Dunakesziről tudna valaki helyzetjelentést adni?
Szia!
GPS régi strand Dunakeszi. Menj koppig aztán gyalog balra a parton. Pár perc séta. (Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 08. 21. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 14:16
GPS régi strand Dunakeszi. Menj koppig aztán gyalog balra a parton. Pár perc séta. (Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 08. 21. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok szeretném megkérdezni hogy dunakeszin hol van nudista strand és hogy találok oda elöre is köszönöm.
BALATONBERÉNY
Sziasztok! Lenne valakinek,valakiknek kedve Berényben találkozni? Végre nem perzsel úgy a nap, használjuk ki! Fiatal, tapasztalt, vastagabb és nagyobb intimmel rendelkezem. Akit esetleg érdekel, várom a megkeresést! Máté
Sziasztok! Lenne valakinek,valakiknek kedve Berényben találkozni? Végre nem perzsel úgy a nap, használjuk ki! Fiatal, tapasztalt, vastagabb és nagyobb intimmel rendelkezem. Akit esetleg érdekel, várom a megkeresést! Máté
Sziasztok!
Ismerkednék veletek. A többi privátban (Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 17:00
Ismerkednék veletek. A többi privátban (Ez egy válasz Páros3440 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Mától péntek reggelig Berényben vagyunk,szívesen ismerkednénk kisebb intim mérettel rendelkező férfival, hetero alapon. Sajnos a naturista kempingben nem tudtunk szállást foglalni, a Kócsag kempingben vagyunk, de terveink szerint a napokat ott töltjük. Leveleket privátban várunk.
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy dunakeszin hol van nudista strand és hogy találok oda elöre is köszönöm.
Sziasztok
Holnap Gárdonyba hölgy vagy pár nudizni?
Holnap Gárdonyba hölgy vagy pár nudizni?
Holnaptól
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél 1 en is fúj rendesen de a víz és a hőmérséklet kellemes
Nem akar a szél megállni Berényben.
nyéki nudin szomatna valaki ma délután?
Sziasztok! Rovinj és környékén párt keresünk. Valalta naturista strandon vagyunk.
E&J
E&J
Sziasztok!
A héten valaki tervezi hogy ki megy Abdára csatlakoznék szivesen.
Csak most egyedül lennék!
A héten valaki tervezi hogy ki megy Abdára csatlakoznék szivesen.
Csak most egyedül lennék!