Berényben vagyunk..hetero jo pasi normális mérettel...Este csini hölgytagunkat kényeztetheti velem együtt...
Szomorúan hallom(
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 13:03
Törölt felhasználó (4689309)

Minimális... Nulla..
Sziasztok!
Péntek délután,duna melletti nudizásra keresek párt. Győr és környéke.
Péntek délután,duna melletti nudizásra keresek párt. Győr és környéke.
Most megyek Gárdonyba..
Minimális... Nulla..
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Szombat délutánra keresek párt/hölgyet, Dunai motorcsónakos nudizásra, stb.. mimden megbeszélés kérdése. /Gönyü környéke/
Szombat délutánra keresek párt/hölgyet, Dunai motorcsónakos nudizásra, stb.. mimden megbeszélés kérdése. /Gönyü környéke/
Valaki esetleg hallott a dravaszabolcsi határátkelőtől 1km-re lévő horvatországi drávaparti homokpad(waze és google terképen így lehet megtalalni) nevü nudista homokos partszakaszról???Utóbbi 2 hétben harom cikket is olvastam róla.
Sziasztok!
Dunakeszin van élet, most?!
Dunakeszin van élet, most?!
Sziasztok. Nem jöttetek a hűtős cuccokért . A privi üzenetre sem reagáltatok. Jöttök még érte? Mi lesz a kajátokkal?
(Ez egy válasz NikiTomi üzenetére (2024. 08. 21. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 07:35

Berény. Segítséget szeretnénk. Kenőmájast kéne hűtőbe tenni ma. Este vinnénk is tovább.
Előre is köszi
Előre is köszi
Elvileg jó idő lesz már. Meg hétvégére is
(Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 22. csütörtök 11:23

Mostmár igen . Az eső nem hiányzott. De reméljük se eső se szél nem lesz már
Mostmár igen . Az eső nem hiányzott. De reméljük se eső se szél nem lesz már
(Ez egy válasz cuniko üzenetére (2024. 08. 22. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ujra szuper az idő és víz Berényben!
Sziasztok ! Útitársat keresünk hölgy vagy pár személyében Szeptember 6-9 Fkk Solaris camping resort Porec félpanziós ellátással .A költségek rendezve vannak .Kérlek csak akik komolyan gondolják .D&M
Irány Délegyháza. Hölgyek, párok? Van kedve valakinek ismerkedni?
Sziasztok! Holnap lesznek párok a nyéki nudin? Mi kint leszünk 10-11 órától kb 4-ig. Ha valakinek van kedve ismerkedni... Csak párok, ha lehet. Szép napot!
Volt már valaki innen a Gellèrt fürdő kifolyonál a Dunán?
Van itt olyan bátor pár/hölgy aki csatlakozna?
este ...puceron persze

Van itt olyan bátor pár/hölgy aki csatlakozna?

Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok.
Holnap lesz valaki innét szikin vagy Algyőn?
Holnap lesz valaki innét szikin vagy Algyőn?
Szép napot mindenkinek valaki napozni Délegyháza
Sziasztok ebéd után voltam arra akkor voltak a hídtól északra a kovezés és a híd között.Delutan is ott voltam akkor rajtam kívül már csak két férfi volt.
Másnap nagyon senki csak a horgászok északabbra amit írtál. (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 08. 21. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 10:25
Másnap nagyon senki csak a horgászok északabbra amit írtál. (Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 08. 21. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétfőn egészen biztosan nem voltak ott nudizó párok. Valamit benéztél vagy nem is voltál ott. Ugyanis nemhogy több nudizó pár, hanem egyetlen sem volt ott aznap. Még a környéken sem nudizott senki. Mi ott voltunk, többször is és próbáltunk volna strandolni, de nem tudtunk, a hídtól délre levő összes homokpadon gólyatáborozók voltak két hatalmas étkezősátorral, kb. 40-50 fő. A hídtól északra meg horgásztábor volt, bográcsokkal gázpalackokkal és főzőversennyel. kb 40 autó parkolt a híd alatt, és fullon volt minden hely a gatyásokkal. Szóval ez a reklám most nem jött be...