Nem sokat vesztettél. Rengetegen voltak, intimitás semmi. Közben a magukat törzsvendégnek gondolók hangoskodnak a nádasban. Soha nem értettem, miért kell egy ilyen helyen (is) hőbörögni, játszani a jól értesültet.
(Ez egy válasz csaknorisz üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig nagy jól pinpongoztok, kár hogy pár ként nem vagyunk szimpik nektek...
(Ez egy válasz bi_part_keresek üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 17:23

40 év alatti pasit keresünk pingpongra, a kemping részen

Vasárnap társaságot keresek a Gárdonyi nudin,vagy útközben..ápolt, intelligens sportos 183.80.40.pasi vagyok.
Hát nem jött össze...
Ma volt egy kis vadnudi a Dunán.Jó volt!
Most indulok Gárdonyi nudista strandra.
40 év alatti pasit keresünk pingpongra, a kemping részen

Pontosítás: Szekszárd M9 Dunahíd, nyugati, BÁCS-megyei oldal
Holnap Szolnoki Nudi valaki?
A spiccen vagyunk.
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap valaki M9 Dunahíd?
Alapvetően... no meg a víz is isteni! Mindíg felmerül a gondolat, ismerkedni... aztán kiérünl és a sok felesleges kör helyett csak élvezzük a jóidőt a legjobb helyen ahhol most csak lehetünk.
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Dunakeszi-Ujpest nudin helyzet?! Esetleg van kint valaki?!
Dunakeszi-Ujpest nudin helyzet?! Esetleg van kint valaki?!
Bajai nudin szopnék nagy farkat most
Sziasztok.Valaki el tudná küldeni nekem,merre találom a Nyéki nudit?
Sziasztok. Harcsási nudin van kint valaki?
Berényben ismerkedünk párokkal.
Beírod a térképbe "Dunakeszi régi strand", lemész a partra balra kb 200m amíg nudistákat nem látsz
(Ez egy válasz Gáborka8202 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 12:58

Sziasztok!
Tudna nekem mondani valaki címet a Dunakeszi nudihoz! Hogyan találok oda?
Tudna nekem mondani valaki címet a Dunakeszi nudihoz! Hogyan találok oda?
Del1 en minden pár csak napozni van itt???
Túl korán mentél és jöttél is el
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 08. 24. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)