Vasárnap társaságot keresek a Gárdonyi nudin,vagy útközben..ápolt, intelligens sportos 183.80.40.pasi vagyok.
Pedig nagy jól pinpongoztok, kár hogy pár ként nem vagyunk szimpik nektek...
(Ez egy válasz bi_part_keresek üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 17:23

40 év alatti pasit keresünk pingpongra, a kemping részen

Nem sokat vesztettél. Rengetegen voltak, intimitás semmi. Közben a magukat törzsvendégnek gondolók hangoskodnak a nádasban. Soha nem értettem, miért kell egy ilyen helyen (is) hőbörögni, játszani a jól értesültet.
(Ez egy válasz csaknorisz üzenetére (2024. 08. 24. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit feljebb , voltunk.. elég sokan
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 15:50

Sziasztok!
Dunakeszi-Ujpest nudin helyzet?! Esetleg van kint valaki?!
Dunakeszi-Ujpest nudin helyzet?! Esetleg van kint valaki?!
Ilyenkor van még ott mozgás?
(Ez egy válasz tamás333 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényben valaki(k)?

Sziasztok, irány holnap Délegyháza!Jó időt igérnek
Én itt vagyok
(Ez egy válasz trelock üzenetére (2024. 08. 24. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Bunculuka strandról van valakinek infója? Itt vagyunk a környéken, megnéznénk.
Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Mi az, hogy profi nudista telep? Pont a hivatalos strandokra érdemes először menni! Ott kevésbé érnek negatív élmények! Nem kell túlgondolni, ezek olyanok mint a rendes strandok, csak mindenki ruha nélkül van.
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 22:57

Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Helo! Holnap nyéken ki csatlakozna?
sziasztok !
párok nem lesz vaki ma kint a Hévízi kifolyónál?
párok nem lesz vaki ma kint a Hévízi kifolyónál?
Mi Dél1re mentünk először sátorozni és szerintem tökéletes választás volt. A kemping rész nagyon szellős, mindenki kedves, udvarias, nem tudom elképzelni hogy ott bármi negatív élmény érjen ha betartod a szabályokat.
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 00:08

Mi az, hogy profi nudista telep? Pont a hivatalos strandokra érdemes először menni! Ott kevésbé érnek negatív élmények! Nem kell túlgondolni, ezek olyanok mint a rendes strandok, csak mindenki ruha nélkül van.
Idén talán utoljára irány Berény
Ma kimegyünk Dél1-re egy kicsit élvezni a nyári napsütést. Remêljük a víz is jó lesz.
Ma estére keresek bi pasit Balatonberényben.
Nyék? Ma délután?
Tegnap délután még jó volt, úgy hagytuk ott nektek! Is
(Ez egy válasz gecco74 üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 07:58

Ma kimegyünk Dél1-re egy kicsit élvezni a nyári napsütést. Remêljük a víz is jó lesz.
Ebéd után megyünk mi is
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)