Tegnap berénybe voltunk,ma is ott leszünk(kék matrac),szivessen fogadjuk párok,pasik közeledését
Igen, készül valami
/ha lesz pontosabb infó, akkor cseréljünk, mert még mi sem tudunk semmi biztosat
de örömmel ott lennénk
/
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 16:52

Sok öltöző kabin nem kell az biztos
Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk.

Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk.
Sziasztok!
Tahiban merre van Nudi?
Esetleg Horanybol van itt valaki?
K. Z
Tahiban merre van Nudi?
Esetleg Horanybol van itt valaki?
K. Z
Köszönöm az infókat. Nem lettem sokkal okosabb, ki ezt ki azt javasolja.. de köszönöm! Hajlok a szolidabb kezdés felé..
Hát,a Szekszárd M9 Dunahídnál lévő homokpadon a nudi ma nem igazán jött össze, hétvége lévén ellepték a textilesek... Viszont ha innen van az a pár akikkel az északi oldalon beszéltem, itt is köszönöm az útbaigazítást... Jó lenne ezeket a helyszíneket, és időpontokat összeszervezni...
Miért ne? A "profi" telepeken van büfé, wc, zuhanyzó, és valószínűleg sok ember. Esélyes, hogy beszélgetsz valakivel, pl a büfénél. Ha kellemetlenül megnő a vérnyomás a kolbászban, akkor meg beülsz a vízbe lenyugodni.
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 22:57

Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Nem erre a kérdésre akaram válaszolni, módosítom egy nagy semmire.
(Ez egy válasz SRácz00 üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok öltöző kabin nem kell az biztos
Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk. (Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 16:26

Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk. (Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a Szikin kezdtük. Elmentünk, kicsit össze tojtuk magunkat. Félve megvettük a belépőt, majd az uram megkérdezte a pénztárost, hogy hol kel levetkőzni
ezen 20 percig jót nevettünk, mert széttárta a karját. Kerestünk a helyet, ledobtuk a ruhákat és minden olyan volt, mint egy sima strandon, csak sokkal barátságosabb, szabadabb, csendesebb.

Nyéki nudin pár????
Mi a Szikin kezdtük. Elmentünk, kicsit össze tojtuk magunkat. Félve megvettük a belépőt, majd az uram megkérdezte a pénztárost, hogy hol kel levetkőzni
ezen 20 percig jót nevettünk, mert széttárta a karját. Kerestünk a helyet, ledobtuk a ruhákat és minden olyan volt, mint egy sima strandon, csak sokkal barátságosabb, szabadabb, csendesebb.
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 22:57

Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Üdv M9 mellett merre van a Nudi?
Dunakeszi n vagyok .heteró pàrral férfiként akcióznék .nyalás,simogatàs
Berényben van hozzánk hasonló pár?
Ma délután a Harcsáson kényeztetnélek

ma du nyitott pár nyéken a nudin ??? ha valaki jön, vagy csatlakozhatunk hozzájuk irjon ránk privátban
sziasztok ma nem megy valaki a Hévízi kifolyóhoz ?
Nyéken szuper az idő és jó a víz!
Délután én is megyek
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Lesz ma kint Délegyházán pár aki ismerkedne?
Lesz ma kint Délegyházán pár aki ismerkedne?
ma du nyitott pát nyéken a nudin ??? ha valaki jön irjon ránk privátban