párok nem megy valaki ma hévízre ?
Mi most érkeztünk meg.
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél1

Irány Délegyháza délután! Hölgyek, párok? Valakinek lenne kedve ismerkedni?
Max du.2-re ott vagyunk....
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi pont tegnap jöttünk haza. Most szép napos időtök van . Jó pihenést
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi
(Ez egy válasz zkollaiu üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 10:32

Mi pont tegnap jöttünk haza. Most szép napos időtök van . Jó pihenést
ma du nyitott pát nyéken a nudin ??? ha valaki jön irjon ránk privátban
Sziasztok
Lesz ma kint Délegyházán pár aki ismerkedne?
Lesz ma kint Délegyházán pár aki ismerkedne?
Délután én is megyek
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyéken szuper az idő és jó a víz!
sziasztok ma nem megy valaki a Hévízi kifolyóhoz ?
ma du nyitott pár nyéken a nudin ??? ha valaki jön, vagy csatlakozhatunk hozzájuk irjon ránk privátban
Ma délután a Harcsáson kényeztetnélek

Berényben van hozzánk hasonló pár?
Dunakeszi n vagyok .heteró pàrral férfiként akcióznék .nyalás,simogatàs
Üdv M9 mellett merre van a Nudi?
Mi a Szikin kezdtük. Elmentünk, kicsit össze tojtuk magunkat. Félve megvettük a belépőt, majd az uram megkérdezte a pénztárost, hogy hol kel levetkőzni
ezen 20 percig jót nevettünk, mert széttárta a karját. Kerestünk a helyet, ledobtuk a ruhákat és minden olyan volt, mint egy sima strandon, csak sokkal barátságosabb, szabadabb, csendesebb.
(Ez egy válasz igényes___1 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 22:57

Érdeklődnék, ha valaki még nem nudizott, semmi tapasztalata nincs mi amenete, hogy elkezdje? Gondolom, nem egyből a profi nudista telepek..
Nyéki nudin pár????
Sok öltöző kabin nem kell az biztos
Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk. (Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 25. vasárnap 16:26

Szikin még nem voltunk, de állítólag 14.-én lesz záró buli, lehet lenézünk. (Ez egy válasz rozmar_es_beluga üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a Szikin kezdtük. Elmentünk, kicsit össze tojtuk magunkat. Félve megvettük a belépőt, majd az uram megkérdezte a pénztárost, hogy hol kel levetkőzni
ezen 20 percig jót nevettünk, mert széttárta a karját. Kerestünk a helyet, ledobtuk a ruhákat és minden olyan volt, mint egy sima strandon, csak sokkal barátságosabb, szabadabb, csendesebb.