Nudisták ide!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nudisták, ami szemnek, szájnak ingere (vagy bármely testrésznek).
Nudizmus nem szex!! De egy nudista is szexel...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14359   ma 13:17
Duplicat Ludos Duplicat Ludos VIP
2025.06.14.én. 19.00 órai kapunyitással.Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est!
Szauná kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.Júl 28-aug 20 ig bérelhető,valamint napozásra is foglaltságtól függően
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
#14358   ma 12:43
Niobe Niobe VIP Admin
Duna parton kell végig sétálni, ott nincs susnyás....
(Ez egy válasz Ilikedogging üzenetére (tegnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:29
Sziasztok!
Kinéztem Dunakeszire.
A nudi jelenleg autóval (még gyalog is csak susnyán keresztül) megközelíthetetlen, munkagépek állják el az utat.
#14357   ma 12:32
Mr23cm Mr23cm
Szombaton Berényben leszek ismerkednék
#14356   ma 11:13
FuckingIndie FuckingIndie
Sziasztok! Van aki jár (szingli/pár) Sződliget nudi részére és tetszene neki/nekik hogy kukkolják vagy kiverik előtte? Már láttam egy-két párt, ahol a hölgy szájjal kényeztette a párja hímtagját, de gyorsan abbahagyták, mikor elmentem mellettük, mivel más merre nem nagyon lehet menni, szűk a parti sáv. Nem mertem hozzájuk szólni, mert úgy tűnt szégyellik, hogy láttam mit csinálnak.
#14355   ma 10:58
gY_srac gY_srac
Nagymaroson nudizom.. Hölgyek, párok csatlakozhatnátok vagy kukkolható is vagyok. Google térkép koordinátát írok akit érdekel. crazya
#14354   ma 09:22
MLparos MLparos
Július 11-13 Balatonberény!Fiatal fiú esetleg?pàrok?
#14353   ma 09:17
Spartacus Spartacus
Sziasztok.Szombati nudizós szexelős lazuláshoz Nő,pár aki még csatlakozni szeretne privátban írj.Tisza tó
#14352   ma 08:14
Carp40 Carp40
Sziasztok! Welness és/vagy szauna programokra keresek sportos, vidám, jó humorú hölgyet, strand, napozás, külföldi és belföldi nyaralás... Minden megbeszélés kérdése. Vízimádó vagyok. Lehet 2 nap egy éjszaka illetve 3 nap 2 éjszaka de 1 nap, nappali program is. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, kérlek szépen írj privátban.
#14351   ma 07:20
emmerich73 emmerich73
Ma délután valaki Nyékládháza?
#14350   ma 06:45
morgo14 morgo14
Sziasztok! Hölgy esetleg pár ,lesz ma az M9 nél esetleg?
#14349   ma 06:40
Alex62. Alex62. VIP
Sziasztok!
06.13.-15. Ezen a hétvégén Balatonberényben béreltem apartmant. Szívesen ismerkednék normál testalkatú hölggyel,párral.Kölcsönös szimpátia esetén erotikus játék is szóba jöhet.
#14348   ma 03:24
intelligenspartnert intelligenspartnert
Soproniakkal ismerkednék.
#14347   ma 02:25
Vivike_popsis Vivike_popsis VIP
Balaton északi parton merre akadnak nudizós részek?
#14346   ma 00:27
SXSXS SXSXS
Sziasztok!
Július közepén pár napra vadkempingezni megyünk a horvát partokra.
Tudnátok ajánlani strandot, partszakaszt ahol first ever kipróbálhatjuk a nudit?
Hölgyünk ezen a téren elég félős, egy hiénákkal kéretlen ajánlkozókkal teli part biztos negatív élmény lenne neki.

Köszönjük előre is!
#14345   tegnap 21:13
Béci24b Béci24b
Üdv, ott hol van nudi?
(Ez egy válasz Petya69 üzenetére (tegnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:28
Helló Velencén valaki ?
#14344   tegnap 20:42
nudis par nudis par
Július 4-11 között Cap D’Agdeben a naturista faluban nyaralunk. Egy két hálószobás apartmant béreltünk. Várjuk olyan párok jelentkezését akik társulnának hozzánk.
Jelentkezzetek privátban
#14343   tegnap 18:26
rugen rugen
Mikor mentek legközelebb?
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:39
M9 nagyon optimális jó hely!
Hétvégén 2 x is voltunk.
És van aki elolvas…
#14342   tegnap 18:20
Ferenot Ferenot VIP
Sziasztok esetleg járnak hölgyek Délegyre? Örülnék egy kis társaságnak, mentem már egyedül többször is de most már unom nyes (20 F)
#14341   tegnap 17:28
Petya69 Petya69
Helló Velencén valaki ?
#14340   tegnap 16:58
srac26szfv srac26szfv
Köszi az infót!
Esetleg csütörtökön nem lesztek lent? Le tudnék menni…
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:39
M9 nagyon optimális jó hely!
Hétvégén 2 x is voltunk.
És van aki elolvas…

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: felpa felpa
Nyitás ideje: 2005. 06. 13. hétfő
Üzenetek: 14359db
Utolsó üzenet: ma 13:17

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!