2025.06.14.én. 19.00 órai kapunyitással.Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est!
Szauná kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.Júl 28-aug 20 ig bérelhető,valamint napozásra is foglaltságtól függően
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est!
Szauná kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.Júl 28-aug 20 ig bérelhető,valamint napozásra is foglaltságtól függően
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Duna parton kell végig sétálni, ott nincs susnyás....
(Ez egy válasz Ilikedogging üzenetére (tegnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:29

Sziasztok!
Kinéztem Dunakeszire.
A nudi jelenleg autóval (még gyalog is csak susnyán keresztül) megközelíthetetlen, munkagépek állják el az utat.
Kinéztem Dunakeszire.
A nudi jelenleg autóval (még gyalog is csak susnyán keresztül) megközelíthetetlen, munkagépek állják el az utat.
Szombaton Berényben leszek ismerkednék
Sziasztok! Van aki jár (szingli/pár) Sződliget nudi részére és tetszene neki/nekik hogy kukkolják vagy kiverik előtte? Már láttam egy-két párt, ahol a hölgy szájjal kényeztette a párja hímtagját, de gyorsan abbahagyták, mikor elmentem mellettük, mivel más merre nem nagyon lehet menni, szűk a parti sáv. Nem mertem hozzájuk szólni, mert úgy tűnt szégyellik, hogy láttam mit csinálnak.
Nagymaroson nudizom.. Hölgyek, párok csatlakozhatnátok vagy kukkolható is vagyok. Google térkép koordinátát írok akit érdekel.

Július 11-13 Balatonberény!Fiatal fiú esetleg?pàrok?
Sziasztok.Szombati nudizós szexelős lazuláshoz Nő,pár aki még csatlakozni szeretne privátban írj.Tisza tó
Sziasztok! Welness és/vagy szauna programokra keresek sportos, vidám, jó humorú hölgyet, strand, napozás, külföldi és belföldi nyaralás... Minden megbeszélés kérdése. Vízimádó vagyok. Lehet 2 nap egy éjszaka illetve 3 nap 2 éjszaka de 1 nap, nappali program is. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, kérlek szépen írj privátban.
Ma délután valaki Nyékládháza?
Sziasztok! Hölgy esetleg pár ,lesz ma az M9 nél esetleg?
Sziasztok!
06.13.-15. Ezen a hétvégén Balatonberényben béreltem apartmant. Szívesen ismerkednék normál testalkatú hölggyel,párral.Kölcsönös szimpátia esetén erotikus játék is szóba jöhet.
06.13.-15. Ezen a hétvégén Balatonberényben béreltem apartmant. Szívesen ismerkednék normál testalkatú hölggyel,párral.Kölcsönös szimpátia esetén erotikus játék is szóba jöhet.
Soproniakkal ismerkednék.
Balaton északi parton merre akadnak nudizós részek?
Sziasztok!
Július közepén pár napra vadkempingezni megyünk a horvát partokra.
Tudnátok ajánlani strandot, partszakaszt ahol first ever kipróbálhatjuk a nudit?
Hölgyünk ezen a téren elég félős, egy hiénákkal kéretlen ajánlkozókkal teli part biztos negatív élmény lenne neki.
Köszönjük előre is!
Július közepén pár napra vadkempingezni megyünk a horvát partokra.
Tudnátok ajánlani strandot, partszakaszt ahol first ever kipróbálhatjuk a nudit?
Hölgyünk ezen a téren elég félős, egy hiénákkal kéretlen ajánlkozókkal teli part biztos negatív élmény lenne neki.
Köszönjük előre is!
Üdv, ott hol van nudi?
(Ez egy válasz Petya69 üzenetére (tegnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Július 4-11 között Cap D’Agdeben a naturista faluban nyaralunk. Egy két hálószobás apartmant béreltünk. Várjuk olyan párok jelentkezését akik társulnának hozzánk.
Jelentkezzetek privátban
Jelentkezzetek privátban
Mikor mentek legközelebb?
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:39

M9 nagyon optimális jó hely!
Hétvégén 2 x is voltunk.
És van aki elolvas…
Hétvégén 2 x is voltunk.
És van aki elolvas…
Sziasztok esetleg járnak hölgyek Délegyre? Örülnék egy kis társaságnak, mentem már egyedül többször is de most már unom
(20 F)

Helló Velencén valaki ?
Köszi az infót!
Esetleg csütörtökön nem lesztek lent? Le tudnék menni… (Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 21:39
Esetleg csütörtökön nem lesztek lent? Le tudnék menni… (Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

M9 nagyon optimális jó hely!
Hétvégén 2 x is voltunk.
És van aki elolvas…
Hétvégén 2 x is voltunk.
És van aki elolvas…