Szép napot!
Holnapi napra délután időpontba(16:30) után társaságot keresek nudizni Abdára, vagy a Dunához.
Privátba jelentkezőket várom.
Szép napot!
Holnapi napra délután időpontba(16:30) után társaságot keresek nudizni Abdára, vagy a Dunához.
Privátba jelentkezőket várom.
Szép napot!
Üdv gárdonyi nudista strandra terveznék holnap ki menni. Pasis kalandban is benne lennék aktív oldalról. Valakit érdekelne? Priviben is jelezhet.
Szombaton Berényben ismerkednék
Sziasztok!
Látom csak a hülyítés megy, levélre nem válaszolnak...
Nem kell ám bedőlni mindenkinek... (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 15:27
Látom csak a hülyítés megy, levélre nem válaszolnak...
Nem kell ám bedőlni mindenkinek... (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Pár vagyunk fiúkat keresünk valaki nudista strandra megy írjon meg hol van ahol lehetőség a szex re
Berénybe ismerkednék párral kedves ápolt pasi vagyok
Berényben szeptember 22én van zárás. Addig lehet még jönni
De párok inkább az Úsztatómajori 2.-es zsiliphez járnak
Sziasztok Berénybe ismerkednék párral 12 óra körül parkban a padnál leszek kedves ápolt pasi vagyok
Igényes, normális, hetero férfiként örömmel ismerkedem hölgyekkel vagy párokkal ma Délegyházán. Amennyiben érdekes vagyok várom az üzeneteket.
Rosszul tudod, a melegedő a két zsilip között van.
(Ez egy válasz Jozepf üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem az usztatómajori
(Ez egy válasz FentonKamaz üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 10:00

Az az Úsztatómajori zsilip vagy a Castrum kempinghez közeli?
Hello megy valaki ma gàrdonyba delegyhaza
31 eves vagyok , csatlakoznak en is
31 eves vagyok , csatlakoznak en is
Az az Úsztatómajori zsilip vagy a Castrum kempinghez közeli?
Sziasztok! Szeged környékén ma nudizik valaki?
Sziasztok ma délelőtt valaki a Hévizi 2-es zsilipnél vagyok gyere dumálunk egy jót.
Valaki ma délegyháza?
Gárdony Hétfő,kedd gyertek.
Szép napot mindenkinek Nyéken esetleg valaki kalandoznak vele
Kedves ismeretlen!Tegnap délután Algyőn jól éreztük magunkat...Nem talállak email cím alapján. Ha magadra ismersz, írj!
Harcsás felé járnátok, irj.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 08. 28. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 21:15

Hát a Dunakeszi nudin nagyon balfék pasik voltak. Csak itt nagy a szájuk.