Sziasztok nyék 15h utàn leszek

Nyékre ki megy ki?
Itt vagyok.
(Ez egy válasz petike4321 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéki tó ma?
Sziasztok! Sokat járunk párommal nudizni, Ballószögre is sokat járunk, de eddig mindig csak a hivatalos rendezvényen a szombat estin voltunk. Bár láttunk már akciót és mi is szoktunk, de hallottuk, hogy szokott ott lenni swinger buli is. Nagyon érdekelne minket, egy kezdő swinger pár vagyunk. Aki tud infót ne tartsa magában. Köszönet

Sziasztok! A hétvégén szauna nap lesz Szentesen! Mivel én meg,ék szívesen venném ha valakinek van kedve csatlakozni! Természetesen hölgyek párok előnyben, a melegek meg kíméljenek. Mivel előre kell regisztrálni jó lenne jelezne aki csatlakozna hogy együtt menjünk!
veszprém megyéből hölgy?
Gárdony,és környéken valaki ?
50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Sziasztok! Középkorú 30- as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is. Naturista párokat keresünk hosszú távra.
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék, nagyon kezdő vagyok atémában. Vannak-e szabályok? Előfordul-e közeledés? Valaki leírná nekem részletesen mit lehet tudni a nudizásról. Esetleg jó helyeket a keleti országrészen?
10.07-10 között lesz pár Bükön?
Veszprém megyéből hölgy?
Holnap gàrdonyi nudin kukkolnèk egy fasz verèst.
Sziasztok!

Sziasztok, indul a szezon és naturista szauna látogatásokra keresek partnert/partnereket hölgyek és párok személyében. A fő a jó társaság és a szauna pihentető élménye, minden más csak opció. Én tudok viselkedni és nem fogom átlápni a határokat, amiben megegyezünk. CSAK HETERO!
De kàr hogy messze van Pesttől Bükfürdő
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2024. 09. 27. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 08:30

A mai naptól, azaz 2024. szeptember 27-től 30-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok! Közös nudizás valaki? Szigorúan hetero alapon!
A nyáron meglátogattuk Cap D’Agde naturista várost, nagyon kedveltük a szabados hangulatát. Ha ti is jártatok ott szívesen ismerkednénk hogy megosszuk élményeinket, tapasztalatainkat .Így hamarabb eltelik az idő a következő látogatásig.
A mai naptól, azaz 2024. szeptember 27-től 30-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.