Sziasztok! Holnap haverommal valoszinu megyunk ki delelott Gardonyba “setalgatni, nezelodni”. Én 30 ő 28.
Veszprém megyéből hölgy?
Holnap délelőtt kb 10-11 óra fele lemegyek “sétálni”Gárdonyba a nudira!
Ha esetleg arra fele sétálnál Te is akkor nem venném rossz néven ha meglesnél miközben masztizom! smile
Párok,Nők,Férfiak..
Ha esetleg arra fele sétálnál Te is akkor nem venném rossz néven ha meglesnél miközben masztizom! smile
Párok,Nők,Férfiak..
biztos sokan lesznek
(Ez egy válasz Laci0001 üzenetére (2024. 10. 09. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap és Hétfő Gárdony lesz kint hölgy?
Sziasztok!
A szombati szentesi szauna napról szeretnénk bővebb infót kapni.
Párral szívesen ismerkednénk!
A szombati szentesi szauna napról szeretnénk bővebb infót kapni.
Párral szívesen ismerkednénk!
Debrecenbe saunázni csatlakozna valaki délután?
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
veszprém megyéből hölgy?
Nyék ma?
Mi ott szeretnénk lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 14:22
Törölt felhasználó (4506822)

Szombaton Szentesen megy innen valaki? Szívesen ismerkednék egy biszex párral

Szombaton Szentesen megy innen valaki? Szívesen ismerkednék egy biszex párral

Sziasztok nyék 15h utàn leszek

Sziasztok nyék 15h utàn leszek

Nyékre ki megy ki?
Itt vagyok.
(Ez egy válasz petike4321 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéki tó ma?
Sziasztok! Sokat járunk párommal nudizni, Ballószögre is sokat járunk, de eddig mindig csak a hivatalos rendezvényen a szombat estin voltunk. Bár láttunk már akciót és mi is szoktunk, de hallottuk, hogy szokott ott lenni swinger buli is. Nagyon érdekelne minket, egy kezdő swinger pár vagyunk. Aki tud infót ne tartsa magában. Köszönet

Sziasztok! A hétvégén szauna nap lesz Szentesen! Mivel én meg,ék szívesen venném ha valakinek van kedve csatlakozni! Természetesen hölgyek párok előnyben, a melegek meg kíméljenek. Mivel előre kell regisztrálni jó lenne jelezne aki csatlakozna hogy együtt menjünk!
veszprém megyéből hölgy?