Sziasztok! Igy hogy véget ért a strandszezon, milyen alternativákat javasoltok nudizásra? Elsősorban Budapest környékén
Uh .Ved le légyszives a tiltást!
(Ez egy válasz lea2222 üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Gardonyba közöshokira vki, erdemes kimenni meg?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Gárdony ma dél körül kinézek hátha lesz pár kint
Veszprém megyéből hölgy?
3 körül valaki Nyéken?
Ma este lesz valahol valami jó swinger, nudi wellness buli? Tudtok ilyenről?
Veszprém megyéből hölgy?
Valaki elhoznà a felesègèt Nyèkre a tòra ?
Egesz nap szopatnàm, basznàm es elveznèk as arcàra
Egesz nap szopatnàm, basznàm es elveznèk as arcàra
Ma dérlelőtt valaki Gárdony?
"Aki éhes, az nem megy bevásárolni"
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 17:56

Sajnos a nudista helyek, naturista programok veszélybe kerülhetnek, amennyiben a vágyak túl kontrolálatlan módon törnek elő. Ismerkedés, barátkozás szerintük természetes, ez akár hétköznapi strand körülmények között is történhet, azonban nyílt aktus, már a kikapcsolódás és pont az ismerkedési lehetőségeket veszélyezteti ( nem első alkalom lenne, hogy naturista programok kerülnek tiltásra).
Sajnos a nudista helyek, naturista programok veszélybe kerülhetnek, amennyiben a vágyak túl kontrolálatlan módon törnek elő. Ismerkedés, barátkozás szerintük természetes, ez akár hétköznapi strand körülmények között is történhet, azonban nyílt aktus, már a kikapcsolódás és pont az ismerkedési lehetőségeket veszélyezteti ( nem első alkalom lenne, hogy naturista programok kerülnek tiltásra).
Sziasztok! Szentessel kapcsolatban kérdezősködtök egy páran. Nyugodtan írjatok, ha kell kérdésetek, sűrűn járok az eseményre. Egy valamit, mivel ebből volt már félreértés. Szentes, úgy mint más hivatalos helyen, ha valakit rajtakapnak, hogy szexel vagy kézzel akár rásegít, a vendégek rászólnak és jelzik azt a medenceőröknek és az ott dolgoznak, és kitiltás jár érte. Naturista rendezvény nem egyelő a szexszel.
Viszont ismerkedésre nagyon jó hely, mert tényleg barátságos és viszonylag állandó vendégközönsége van az eseménynek, nyitott a csapat és ezért szeretek én is idejárni.
Viszont ismerkedésre nagyon jó hely, mert tényleg barátságos és viszonylag állandó vendégközönsége van az eseménynek, nyitott a csapat és ezért szeretek én is idejárni.

Duplicatos Ludos Naturista szórakoztató swinger wellness parkunk .Téliesítés átállások miatt Zárva tart! Szezon nyitó Nov 9.én.19.00 kor! Belépés Halloween jelmezben! Vacsora Liba pecsenye kemencében!Korlátozott létszámmal.Csak előre jelentkezéssel!Közkívánatra egy -egy szauna estet tartunk.Ingyenes batyubuli.12.én 19.00
Szia, én még csak ismerkedem a helyszínnel. Nyéken hol szoktak lenni emberek? Előfordulnak nők is?
(Ez egy válasz petike4321 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap haverommal valoszinu megyunk ki delelott Gardonyba “setalgatni, nezelodni”. Én 30 ő 28.
Veszprém megyéből hölgy?
Holnap délelőtt kb 10-11 óra fele lemegyek “sétálni”Gárdonyba a nudira!
Ha esetleg arra fele sétálnál Te is akkor nem venném rossz néven ha meglesnél miközben masztizom! smile
Párok,Nők,Férfiak..
Ha esetleg arra fele sétálnál Te is akkor nem venném rossz néven ha meglesnél miközben masztizom! smile
Párok,Nők,Férfiak..