Sziasztok! Júliusban tervez valaki nyaralást Rovinjba?
Szia!Ugy néz ki eddig mi akkor megyünk!
(Ez egy válasz swinpár1 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok üdvözlök mindenkit! 36 éves igényes tiszteletudo pasi vagyok! 3 éve járok folyamatosan Gárdony a! Szívesen ismerkednék párokkal Hölgyel! Volt már párszor sikere a strandon! Vannak kedves párok is csak sajnos nem ismerkedtem meg velük mert tiszteletudoan viselkednek nem mindet egy két Ember! Szívesen fognám az üzeneteket ismerkedés céljából! Társkereső oldalamon vannak képeim! Üdv István Székesfehérváron lakom!
Mi Is akkor megyunk
(Ez egy válasz swinpár1 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szívesen csatlakoznék naturista párhoz társasághoz otthoni meztelenkedés céljából
Sajnos messze még a nyár!Gondolok itt közös borozgatásra beszélgetésre társasozás kártya tényleg sokmindenre vevő lennék

Sziasztok! Vasárnap Ráckevén az élménymedencében többször összeakadt a tekintetem egy 40-es szőke hajú hölggyel, a végén a kettes zuhanyban is egyszerre voltunk. Itt van esetleg?
2025.02.01.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye::
Retro buli(Retro szendvicsek)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Tájékoztatás,csak viberen,vagy messenger
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
A park rendezvénye::
Retro buli(Retro szendvicsek)
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás swinger!)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Tájékoztatás,csak viberen,vagy messenger
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Júliusban készül valaki Cap D’Agde-ba nyaralni?
Lanyok vagy parok ha szombaton meztelenkednetek a deak terhez kozel egy hotelszobaban elhuzott fuggonynel akkor irjatok

Sziasztok!
Tenerifén tudtok nudista helyeket? A héten kint leszünk es szívesen meglátogatnánk, ha van ilyen lehetőség kint.
Előre is köszi!
Tenerifén tudtok nudista helyeket? A héten kint leszünk es szívesen meglátogatnánk, ha van ilyen lehetőség kint.
Előre is köszi!
Közös nudizásra/meztelenkedésre keresek hölgyeket/párokat.
Augusztus elején mi biztos megyünk
)
(Ez egy válasz nudis par üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma délután szauna felöntéseket tartok15.00-19.00 igy!Őrbottyán.Aki szeretne jönni,privát jelentkezzen.Meli
Jönne valaki február 21-23 között Sokorópátkára?
Tudom még nincs itt az ideje ,de szeretnék olyan Hölgyekkel esetleg Pártokkal ismerkedni akikkel rendszeresen lehetne Délegyházát látogatni amit erre alkalmas lesz az idő !;
Nyéki nudi környékén párok valamikor valami kis izgalom?

Az utóbbi 5 évben nagyon sok élményem volt pàrral Gàrdonyba.Biztos lessz idén is .De ha a Székesfehérvári pàrocska itt van akikkel egy péntek este voltam ott Gàrdonyba S a szúnyogok összecsipkedtek S eggyütt mentünk ki az àllomasra.Ràm irhattok hogy még összefússunk
Sziasztok. Péntek este Budapesten valakinél lakáson meztelenkednénk.
Halihó, februártól minden szerdán textilmentes a kecskeméti szaunavilàg teljes területe

Sziasztok! Koversada naturista apartmanokról tudna valaki információt adni? Köszönjük szépen!