Tavaly kijártam sokszor, de csak a Tímár úton a parkoló részen leálltam , ott ahol belehet menni az erdőbe , olyan sok volt a szemét hogy nem mentem soha sem ,na ott kellene bemenni? Onnét még messze van?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 02. 25. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 10:33

Újpesti nudin valami már ilyenkor?
Fel órája voltam arra akkor sétált be egy pár az erdőbe amikor ott jöttem el.
Sziasztok. Péntek délután 3 körül megyek ki Gárdonyba. Lesz kint valaki?
nem nehéz ,csak kényes űgy.meg mindenki nagyon vàlogatós Én pl Pasi vagyok és rááltam Gárdony I nudira rendszeresen,Oda járok szombaton vagy vasárnap mikor hogy.Hàla istennek rengeteg kapcsolatom volt párral S még lessz biztos, Újpesten ritka,még Dunakeszinél is ritka de Gárdony az a paradicsom.Nem is vàlogatok igaz de volt is sok akció
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2025. 02. 26. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 26. szerda 19:52

Szívesen ismerkedünk jó fej, együtt élő, egymást szerető, nyitott, kedves, vidám párral, akinek szintén csak fűszer a négyes játék. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen nehéz dolgunk lesz.

Sziasztok Március 15-én a Kerekdombi termálfürdőben ismerkednénk az adatlapunk alapján.
Ma sw farsang!
Én is szeretek meztelenül lenni.
Kedden Gárdony nudi valaki?
Sziasztok Március 15-én a Kerekdombi termálfürdőben ismerkednénk az adatlapunk alapján.
Sziasztok! Megy ma Valaki Zalakarosra? A szauna világban sok program lesz
Swinger farsang holnap!
Szívesen ismerkedünk jó fej, együtt élő, egymást szerető, nyitott, kedves, vidám párral, akinek szintén csak fűszer a négyes játék. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen nehéz dolgunk lesz.
nincs egy kicsit hűvös még?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 02. 25. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 10:33

Sziasztok péntek este megyünk!
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2025. 02. 21. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen a héten pénteken kik mennek Ráckeve textilmentes szaunázásra!???
Ma szauna-wellness est !19.00-2.00 ig.
Sziasztok!
Jön valaki ma Ráckevére a szauna estre?
59 es pár.
Jön valaki ma Ráckevére a szauna estre?
59 es pár.
Sziasztok jön ma innen valaki a Ceglédi termálfürdőbe naturista fürdésre?

Sziasztok! Közös nudizás nálad/nálam Budapesten? Kizárólag hetero alapon!
Sziasztok!Ma valentin napi swinger party 19.00 tól.!Márc 1.én Farsangira már lehet jelentketni!!Köszöjük,hogy ennyei eljártok hozzánk,és kitartóak vagytok.MIndig új csapattal tudjuk bőviteni a társaságot!Melitta,Laci