Baján valaki?
Sziasztok!
Barátokat keresek hölgyek és párok személyében, naturista helyek látogatásához, vagy szabadban napozáshoz.
Viszonylag tapasztalt vagyok, élvezzük együtt a hétvégéket!
Autóm van, a fuvart vállalom.
Barátokat keresek hölgyek és párok személyében, naturista helyek látogatásához, vagy szabadban napozáshoz.
Viszonylag tapasztalt vagyok, élvezzük együtt a hétvégéket!
Autóm van, a fuvart vállalom.
Jó olvasni, hogy mások is bővítik a szentesi társaságot. Érezzétek jól ti is magatokat...
(Ez egy válasz Pallas üzenetére (2025. 04. 02. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 18:36

Helló !
Szombaton Szentesen naturista nap, találkoznánk lapunk szerint párral.
Van valaki a nyéki tón ? Valaki hozza a feleségét lecci
Mi ott leszünk...
(Ez egy válasz Pallas üzenetére (2025. 04. 02. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 18:36

Helló !
vasárnap a Lukàcs fürdő be megyek .A Naturista rész mennyire naturista ,!! vagy fürdőruha mentes? tudja valaki aki már járt??? köszönöm hogy válaszolsz
Sziasztok. Ma este lakáson belül meztelenkednénk. Budapest
Idős kővér párokat keresek akinek van tanyája és szeretnek mesztelenkedni sütni főzni stb...
Nálad?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 04. 02. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagy még?
(Ez egy válasz Intellect üzenetére (2025. 04. 04. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap valaki a hévízi nudin délelőtt?
Nyéki nudin valaki?
Gárdonyba megyek ma du
Hátulról milyen az út ? Kocsival ?
Hátulról milyen az út ? Kocsival ?
Sziasztok ma valaki a gàrdonyba?
már idén napoztam is Gárdony ba kb 2 hete vagy 3
(Ez egy válasz Laci0001 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek este lakáson meztelenkednénk. Budapest
Helló !
Szia! Már vannak lett egy páran szerintem jó év lessz.
(Ez egy válasz Kivancsiapu üzenetére (2025. 04. 02. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 13:24

Sziasztok! Gárdonyban van már ilyenkor valami mozgás a nudin? Persze nem fürdésre gondoltam.
Sziasztok! Gárdonyban van már ilyenkor valami mozgás a nudin? Persze nem fürdésre gondoltam.