Sziasztok többnyire hétvégi lakóautós hazai és külföldi nudista strand látogatásra keresek hölgyet párt 50eves pasi vagyok is
Sziasztok! Holnapra keresek párt nudizáshoz nyiregyi vagyok , nyékre mennék privre zs
Most értem ki gárdonyba…van innen valaki?
Délután?
(Ez egy válasz Peter412 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt?!....
(Ez egy válasz jd69692 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs nem ide akartuk
Sziasztok!XV.keruletben taliznánk ma este 21:00-óra körül autóban szopásra egy 30-40 közötti pasival aki mer talalkozni nem kamus van foga,nem büdös és piás ,ápolt,valamint elfog adja a feltêteleinket.Arc kepet fogunk kerni.A feleség dagi alkat.Rêszleteket privatban.
Sziasztok! Nyéken ismerkednénk párral most.
nem a paron.....nyaralóban
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2025. 05. 02. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 02. péntek 14:45

Sziasztok!
Dunavarsány dunaparton vagyunk. Ma este vagy holnap napközben szívesen ismerkednénk párokkal pl. D1-ről is
Dunavarsány dunaparton vagyunk. Ma este vagy holnap napközben szívesen ismerkednénk párokkal pl. D1-ről is
44 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti házaspárral szívesen barátkoznék naturista wellnessre, nudizásra és hasonló dolgokra. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Baján csatlakozhatnék hölgyhöz meztelen napozásra a dunaparton?
Sziasztok!
Sziasztok! Kis kihagyás után újrakezdem a tekerést. Szívesen ismerkednék, barátkoznék hölggyel, párral innen az oldalról, kötelezettségek nélkül, nudizással egybekötött tekerés.
Ha érdekes lehet számodra, számotokra, várom üzenetetek.

Valaki Mosonmagyaróvár környékén aki jönne velem ma nudizni?
Sziasztok.Lesz ma kint valaki késő délután /estefelé kint a dunán(nagytétény - százhalombatta szakaszon).
Szívesen találkonzénk.Privátban írj kérlek.Szép napot mindenkinek.
Szívesen találkonzénk.Privátban írj kérlek.Szép napot mindenkinek.
Igen
(Ez egy válasz Bejci1980 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
6 óra felé még van értelme kimenni Dunakeszinél?? szívesen csatlakoznek pártokhoz
Dunakszin valaki?
Egyedül mész?
(Ez egy válasz Laci2477 üzenetére (2025. 05. 02. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma 4 fele M9 nudi?