Köszönöm a vàlaszt akkor ideje kinèzni
(Ez egy válasz Santoro üzenetére (2025. 05. 14. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 14. szerda 06:34

Én voltam most szombaton. Már majdnem akkora élet volt mint nyáron. Parkoloban is annyi autó. És a nadasba is sokan benéztek...

Én voltam most szombaton. Már majdnem akkora élet volt mint nyáron. Parkoloban is annyi autó. És a nadasba is sokan benéztek...
(Ez egy válasz kökszi üzenetére (2025. 05. 14. szerda 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!volt màr valaki a Gàrdonyi nudin kezd èllet lenni?
Sziasztok! Mi megyünk!
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 12. hétfő 21:35

Sziasztok! Korban hozzánk illő pár tervez nyáron Rovinjba menni?
Sajnos igen! Amikor legutóbb ott voltunk, már akkor tré állapotban volt. Ha már oly nagy utat megtettünk, maradtunk. A napunk eltelt, de felejtős maradt!
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 05. 13. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyi nudin pár esetleg hármashoz,vagy kukkolni?
Sziasztok! A Párommal júliusban Valaltán leszünk. Szívesen ismerkedünk.

Sziasztok szerda este Ráckeve???
Párok , lányok !!!!
Textilmentes az egész fürdő!!!!
Párok , lányok !!!!
Textilmentes az egész fürdő!!!!
Sziasztok szerda este Ráckeve???
mint mindent
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2025. 05. 13. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 13. kedd 11:25

A kezdetekkor az nagyon jó hely volt. Volt is élet rendesen. Sajnos hagyták lepusztulni, így értelmét vesztette.
Szerda Kecskeméti fürdő
A kezdetekkor az nagyon jó hely volt. Volt is élet rendesen. Sajnos hagyták lepusztulni, így értelmét vesztette.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 05. 09. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hévizi nudin kik voltak?Tapasztalat,leirás,létszám alkalmanként?
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta - Rovinj

Sziasztok! Korban hozzánk illő pár tervez nyáron Rovinjba menni?
Csütörtök du. nudiznèk valakivel Dèlegyhàza környèkèn.Ha valaki tud jó helyet az Oàzison kivül az is jó, sőt.
Szerintem ma sem lesz nagy mozgás, azért nem az a klasszikus strandolós idő van. De tegnap még 6 körül is nagyon jó ereje volt a napnak. Lent a parton a szél sem ért.
(Ez egy válasz tommi3888 üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton is a szelet leszámítva aránylag jó idő volt. Bár picit hűvös volt. Egy horgász volt kint, meg ha jól láttam hátul az autópálya részen a sarokba volt vagy kettő vagy három fő.
(Ez egy válasz kontroller77 üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 12. hétfő 08:37

Szerintem ma sem lesz nagy mozgás, azért nem az a klasszikus strandolós idő van. De tegnap még 6 körül is nagyon jó ereje volt a napnak. Lent a parton a szél sem ért.
(Ez egy válasz tommi3888 üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
veszprém környékén valami jo nudi hely?