Szombathelyen valakinél esetleg lehet nudizni?fiatal igényes sràc vagyok
Sziasztok!
Nekem lenne kedvem ma veletek (Ez egy válasz Tix-Hay üzenetére (2025. 05. 27. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 07:24
Nekem lenne kedvem ma veletek (Ez egy válasz Tix-Hay üzenetére (2025. 05. 27. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Valahol a Duna-kanyarban nudi napozásra, esetleg kis Dunában való mártózásra való helyről nem tud véletlenül valaki? Párként szeretnénk kicsit vízparton lazítani, pihizni.
Ma valakik hévizi kifolyón??
Holnap napközben nő vagy pár Fehérvár és környékéről?
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Ápolt 44/185/88 normális pasi vagyok!
Megyek keszire. Ha valaki tervez kijönni hölgy pár csatlakozhatna
Sziasztok privátban írtam helyeket
(Ez egy válasz Tix-Hay üzenetére (2025. 05. 27. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 07:24

Valahol a Duna-kanyarban nudi napozásra, esetleg kis Dunában való mártózásra való helyről nem tud véletlenül valaki? Párként szeretnénk kicsit vízparton lazítani, pihizni.
Sziasztok június 20-21 Berénybe tervezünk menni, keresünk párt akivel eltöltenénk a napot - napokat, privátban várjuk párok levelét.
Esetleg ha van itt olyan Nő aki nagyon szeret Kerékpárral túrázni és nudizást kedveli ,szereti,írjon ,szex ilyenkor nem lényeges ,a túra az inkàbb . Szombaton mindig ráérek ,
Még jó hogy kint voltam egész nap! Nem is volt kint senki délután meg vihar volt! Jó nagy kamus vagy!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 05. 24. szombat 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 17:34

Keresem azt a Székesfehérvári Párt akivel egy Pénteken a Gárdonyi nudinn Jót szexeltünk ..Írjatok rám nyugodtan ha olvassátok
Szerda du. gàrdonyi nudizàst tervez valaki?
Augusztus közepén Valaltán leszünk.
Szívesen ismerkednénk nem dohányzó párral.
Szívesen ismerkednénk nem dohányzó párral.
Gárdonyi nudin most valaki bisex srác?
Gárdonyi nudin most valaki bisex srác?
Sziasztok. Napozó tarsam keresem a heten Dunakeszi vonzáskörében.
ma napozás van a reptér mellett
M9 híd lábánál Hölgy, Pár mai nap?
Üdv
Május 29-31ig Füreden leszünk egy barátommal.
Hölgyet keresnénk aki szeret vitorlázni és szívesen eltöltene pár kellemes órát velünk.
Program megbeszélés,szimpátia kérdése a lényeg hogy mindenki érezze jól magát.
Normál,kultúrált hetero férfiak vagyunk,ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Május 29-31ig Füreden leszünk egy barátommal.
Hölgyet keresnénk aki szeret vitorlázni és szívesen eltöltene pár kellemes órát velünk.
Program megbeszélés,szimpátia kérdése a lényeg hogy mindenki érezze jól magát.
Normál,kultúrált hetero férfiak vagyunk,ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Sziasztok.
Délegyházára járó Hölgy vagy Pár társaságát keresem...
Délegyházára járó Hölgy vagy Pár társaságát keresem...
Sziasztok! Mai nap ha jó idő lesz Gárdonyba megy valaki?