Holnap Sziki!
Sziasztok párhoz csatlakoznék harmadiknak mint pasi. Helyem van akár ma délután egy pár òra hosszára vagy holnap egész este. Helyileg Dömsöd
imádok meztelen lenni, örömmel nudiznék egy fincsi párral
A holnap délelőttöt a nyéki tónál töltöm. Partnereket szívesen vennék.
Sziasztok! A Hètvègèn a Berènyi kempingben ismerkednènk párokkal!
Balatonszemesen keresünk stramm srácot aki eljönne most, 13.00kor velünk hajózni és bekenné a Milf párom, amíg én kormányzok!
Az előre megbeszélt srác valamiért felszivódott mi meg nagyon be vagyunk indulva..
Jelentkezések most, privátban!
Az előre megbeszélt srác valamiért felszivódott mi meg nagyon be vagyunk indulva..
Jelentkezések most, privátban!
Sziasztok! Gárdonyban ma délután lesz valaki innen? Hölgyek, párok esetleg?

mi rosszat látsz abban, hogy érdeklődtem?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 06. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is
(Ez egy válasz fiatlaka18 üzenetére (2025. 06. 06. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Keszi ma valaki?
Szia!Mi vasárnap megyünk!
(Ez egy válasz fiatlaka18 üzenetére (2025. 06. 06. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap ki megy Délegyre?
Holnap ki megy Délegyre?
Nekem se ír vissza
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2025. 06. 06. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kamu a hölgy... volt már hozzá szerencsém
az nem lehet, hogy elkerültétek ?
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2025. 06. 06. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogy volt, nagy kamu, látja de vissza se ír....Nem volt kint...
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 06. 06. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Algyöi nudirolvan info.koszi
Szombaton Ballószögre megyünk, nagyon jó időnk lesz.
Neked mi a gondod velem?
(Ez egy válasz Nudista77 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Pff ez de rossz...
(Ez egy válasz gY_srac üzenetére (2025. 06. 06. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)