Sziasztok! Holnap Algyői nudin valaki?
Mijen jó lenne valaki el vihetne páromal együtt vadnuzini..
Kamusok kíméljenek
Kamusok kíméljenek
sziasztok! szabolcsban,vagy a környéken van nudista strand? vagy házaspár egy kis otthoni nudizásra,élvezetekre??
Sziasztok!
Szerda délelőtt Nyéki tavon töltöm a szabadidőm.
Párokkal szívesen ismerkednék, beszélgetnék.
Szép napot!
Szerda délelőtt Nyéki tavon töltöm a szabadidőm.
Párokkal szívesen ismerkednék, beszélgetnék.
Szép napot!
2025.06.21.én. 19.00 órai kapunyitással.Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est, grill party!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Kivetitő film est
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Szauna est, grill party!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Kivetitő film est
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Júni 30-tól Adriánál leszünk, Punta Krizre is kilátogatunk egyik nap.
Van aki erre a pár napra tervez oda látogatni (csak pasik)?
Nyitottak vagyunk ismerkedni.
Van aki erre a pár napra tervez oda látogatni (csak pasik)?
Nyitottak vagyunk ismerkedni.
Sziasztok! Mi megyünk szerdán. Ha szeretnétek, ismerkedhetünk.
(Ez egy válasz morefunlife üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 13:02

Sziasztok! A héten délelőtti és déli napszakokban megy PÁR a nyéki tóra? Beszélgetnénk és ismerkednénk veletek. Természetesen párban leszünk mi is. Privát üzenetben várjuk a megkeresést. Köszi! Napos Időt!
Sziasztok! Dunakeszin Duna-parton mostanában nudizik valaki aki szopathato?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok!
Győr-környékén szerda délután valaki egyet nudizni?
Irj üzit
Győr-környékén szerda délután valaki egyet nudizni?
Irj üzit
Sziasztok! A héten délelőtti és déli napszakokban megy PÁR a nyéki tóra? Beszélgetnénk és ismerkednénk veletek. Természetesen párban leszünk mi is. Privát üzenetben várjuk a megkeresést. Köszi! Napos Időt!
Sziasztok! Van , aki kinn van innen esetleg Dunakeszin? Ha igen, tudna helyzetjelenteni?
Köszi!

Sziasztok. Délután beugrom nyékre szívesen kalandoznék....
Szia!Engem érdekel!!
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 07:03

Baranyába találtam egy nyugis nidizásra alkalmas helyet,ha valakit érdekel irjon
Sziasztok most indulok Nyékre jön innen valaki szivesen csatlakozom párokhoz.
Ma ismerkednék Balatonberényben
Párt,nőt keresek ma nudizás napozás hűsölés a medencében.Heves megye Tisza tónál.
Nem kell bocsánatot kérni. Azért javítottalak ki, ha valaki nem ismerős arra, akkor ne tévedjen el.
(Ez egy válasz Boszeszivi üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szerdán a nyéki nudin esetleg lesznek párok? Szívesen ismerkednénk.