Korban hozzánk illő pár (40/36) tervez Rovinjba menni? Szívesen ismerkednénk.
Szia. Írok üzit.
(Ez egy válasz Izike0708 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 14:33

Sziasztok! Valaki el tudna navigálni merre van a Gárdonyi nudi? Találtam Google térképen egy "Nudista placcot" csak nem vagyok benne biztos hogy az lenne-e.
Fizetős mint a normál strandok?
Olvastam olyat hogy ott nyilvánosan is szeretkeznek, valós az információ ? Az ott lévők hogyan fogadják ezt?
Előre is köszi a válaszokat!
Olvastam olyat hogy ott nyilvánosan is szeretkeznek, valós az információ ? Az ott lévők hogyan fogadják ezt?
Gárdonyban ismerkednék
Szerintem az lesz. Kanyargós betonmóló ket öböllel. Fizetni nem kell, hiszen nem egy normál kialakított strand, infrastruktúrával, hanem egy nyitott bárki számára elérhető nem hivatalos hely.
Szoktak persze szexelni, se azért nem ez a jellemző. Semmiképp sem úgy kell elképzelni, hogy ez lenne a meghatározó és netán zavaró és tolakodó lenne a szex jelenléte. Vannak helyek ahová el lehet vonulni.
Szerintem érdemes kipróbálni, körülnézni... Árnyék is van, bár nem túl sok, de azért lehet találni. Létrákon lehet bejutni a vízbe, vagy akár beugrani. Vízállás (és testmgasság) függő, de nem ér le az ember lába a vízben. Mivel viszonylag mély a víz, a nagy melegben sem lesz pocsolya, vagy legalább is később, mint a sekély és tömött strandokon. (Ez egy válasz Izike0708 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 14:33
Szoktak persze szexelni, se azért nem ez a jellemző. Semmiképp sem úgy kell elképzelni, hogy ez lenne a meghatározó és netán zavaró és tolakodó lenne a szex jelenléte. Vannak helyek ahová el lehet vonulni.
Szerintem érdemes kipróbálni, körülnézni... Árnyék is van, bár nem túl sok, de azért lehet találni. Létrákon lehet bejutni a vízbe, vagy akár beugrani. Vízállás (és testmgasság) függő, de nem ér le az ember lába a vízben. Mivel viszonylag mély a víz, a nagy melegben sem lesz pocsolya, vagy legalább is később, mint a sekély és tömött strandokon. (Ez egy válasz Izike0708 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Valaki el tudna navigálni merre van a Gárdonyi nudi? Találtam Google térképen egy "Nudista placcot" csak nem vagyok benne biztos hogy az lenne-e.
Sziasztok!holnap délelőtt ellátogatnak Nyekladhazara es infót szeretnenk gyűjteni hogy ott hol es milyen lehetőségek lennenek,illetve hogy meg lesz e ott valaki rajtunk kívül is ?!

Ez minket is érdekelne.
(Ez egy válasz Swinger2112 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre kíváncsi leszek, mert egy éve én is kérdeztem. Még privátban is pécsi nudizós pároktól. De senki semmit nem tudott. Pedig járunk Orfűre és jó lenne egy naturista fürdőhely a szabadban.
(Ez egy válasz Mindenki 75 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
A jövőheten Dunakeszin a nudin, szivesen ismerkednenk párokkal sokmindenre nyitottak vagyunk, ha úgy alakul helyünk is van a közelben az esti éjszakai folytatáshoz...
Sziasztok. Pécs környékén sajnos nincs szerintem nudi hely . Ami legközelebb van az Baja , vagy a Szekszárdi M9 es híd alatt lévő . De ha esetleg tud valaki közelebbit , szóljon nekem is . Mennék holnap délután
(Ez egy válasz Mindenki 75 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy ezt nem olvastam korábban! Sikerült valamit össze hozni?
(Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2025. 06. 22. vasárnap 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 22. vasárnap 05:30

Ma Nyèken töltjük a napot!
Adatlapunk alapján szívesen ismerkedünk!
Adatlapunk alapján szívesen ismerkedünk!
Hétfőn kedden jön hölgy Gárdony-ra. Tudom vinni hozni.
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
Sziasztok! Mi Pécsről Berénybe járunk nudizni. (ma is voltunk). Nem tudunk róla,hogy lenne közelebb normális,nudistrand. De Berény jó és nekünk megéri ezt a 135km utazást.
Sziasztok
Falirakin vagyunk... Voltunk ma a helyi nudin ahol egy kis bemutatóval megfűszereztük a nézőket.... Kedden ismet megyünk...
Falirakin vagyunk... Voltunk ma a helyi nudin ahol egy kis bemutatóval megfűszereztük a nézőket.... Kedden ismet megyünk...
Sziasztok, holnap délelőtti órákban hölgy vagy pár lesz Nyéken aki szívesen venné a közeledést?
Sziasztok . Ma délután indulnék nudizni Pécsről. Az M9 et , vagy Berényt ajánlanátok egy független középkorú pasinak?
Hajdúban szokott valaki nudizni?
Ma kora du. Dèlegy környèkèn vadnudi,egyebek.
Sziasztok!A hévízi kifolyónál hétköznap milyen élet van?
Mindszenti Ányáson lesz valaki ma délelőtt?