Sziasztok ma délelött megyünk gàrdonyba a pàrommal.....férfi csatlakozik hozzànk?
Érdekel... írok
(Ez egy válasz Janmo1 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Párok még járnak Gárdonyba , vagy már csak pasik ?
Velence ma valaki ??
Sziasztok!
Itt vagyunk berényben pár napot,szuper az idő és a víz is... van innen még valaki?
Itt vagyunk berényben pár napot,szuper az idő és a víz is... van innen még valaki?
Igen,most is itt vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 27. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 19:03

Törölt felhasználó (3811042)

Sziasztok volt ma délután Berénybe innen valaki?
Sziasztok, ha volna kedved a Tiszató közepén egy motoros kishajón nudizni és nőnemű vagy keress bátran
Algyői nudira mennék szombat vagy vasárnap.
Sajnos nem tudom hol van.Valaki elkisérne!!
Makóról vagy Szegedről.Köszönöm előre is.
Sajnos nem tudom hol van.Valaki elkisérne!!
Makóról vagy Szegedről.Köszönöm előre is.
Jövőhét szerdán megyünk a párommal Nyékre.Valaki?
Sziasztok, ma este Berényben hölggyel ismerkednék.
Sziasztok volt ma délután Berénybe innen valaki?
Sziasztok, vasárnap megyünk szikire,ha esetleg menne innen korunkbeli pàr, szívesen ismerkednènk.
Sziasztok. Holnap mennénk párommal Berénybe. Érdemes menni? Vannak azért?
Szívesen ismerkednék Veletek.
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2025. 06. 27. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 27. péntek 14:59

Délegyházi nudin ill. környékén ismerkednék párokkal szolóban vagy a barátnőmmel. Dunavarsány dunaparti medencés nyaralómban is szívesen fogadnék meztelenkedni-huncutkodni vágyó partnereket. hétközben is, napközben is

Remélem holnap délután is napoztok még
(Ez egy válasz Hugo1 üzenetére (2025. 06. 27. péntek 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombaton délután lesz valaki Délegyházán? Szívesen csatlakoznék párhoz, vagy hölgyhöz. Szeretnék kicsit ismerkedni, beszélgetni. Páros tapasztalatom már van. Privátban megtaláltok. Szép napot!
Sziasztok!]
Délegyházán a hétvégén (szombat-vasárnap) párhoz csatlakoznék akik nyitottak lennének ismerkedésre.
Megbízható hetero beállítottságú átlagos pasi vagyok.
Privátban várom komoly jelentkezéseteket.
Délegyházán a hétvégén (szombat-vasárnap) párhoz csatlakoznék akik nyitottak lennének ismerkedésre.
Megbízható hetero beállítottságú átlagos pasi vagyok.
Privátban várom komoly jelentkezéseteket.
Dèlegyen napozunk!
Van innen valaki/valakik esetleg?
Van innen valaki/valakik esetleg?
Délegyházi nudin ill. környékén ismerkednék párokkal szolóban vagy a barátnőmmel. Dunavarsány dunaparti medencés nyaralómban is szívesen fogadnék meztelenkedni-huncutkodni vágyó partnereket. hétközben is, napközben is