Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Délegy?
Holnap jön valaki délegyre?
Holnap kinézek Dél-1-re...
Sziasztok! Én szombaton megyek Délegyházára!
Sziasztok!
Hölgy partnert keresek délutánonkénti, hétvégenkénti strandoláshoz.
Délegy, Berény, Gárdony.
Bp-i indulással minden megbeszélés szerint, a költségeket természetesen én állom!
Kulturált, udvarias, jó megjelenésű, vállalható pasi vagyok.
Hölgy partnert keresek délutánonkénti, hétvégenkénti strandoláshoz.
Délegy, Berény, Gárdony.
Bp-i indulással minden megbeszélés szerint, a költségeket természetesen én állom!
Kulturált, udvarias, jó megjelenésű, vállalható pasi vagyok.
Irj privátban. Holnap?
(Ez egy válasz zsozso52 üzenetére (2025. 07. 01. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 12:17
Szia....én is szeretnék oda elmenni,beszélhetnénk,hogy te mikor érsz rá
Holnap esetleg?
(Ez egy válasz womankiss üzenetére (2025. 07. 02. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 17:35
Hasonló szituáció minket is érdekelne a berényi naturista kempingben.
Idős hölgyeket párokat keresek nudira vagy másra.Pécs
sziasztok,szombat este vagy vasàrnapra keresek hölgy vagy pàr partnert, swingerklubhoz vagy ndél1 nudihoz
Mai nap Gárdonyi valaki? Nők, párok?
A mai napon 13 órakor megyek dunakeszire esetleg hölgy vagy pár aki velem tartana?
Sziasztok
Dèl1-en leszünk hètvègèn Juli 5-6.-àn! Pàrokkal ismerkednènk 45.-ig! Fogadni tudunk!
Dèl1-en leszünk hètvègèn Juli 5-6.-àn! Pàrokkal ismerkednènk 45.-ig! Fogadni tudunk!
Sziasztok..
Ma délelőtt Komárom - Gönyü, Dunaparti nudi?
Ma délelőtt Komárom - Gönyü, Dunaparti nudi?
Ma délután, kb. háromtól M9?
Gàrdonyi nudi 46 éves pàr vagyunk!
Szombat szikin párokkal ismerkednénk!!
Szia, szombaton én kint leszek és ahogy olvastam a blogot, mások is
(Ez egy válasz Reader15 üzenetére (2025. 07. 03. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Reader15 üzenetére (2025. 07. 03. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Dunakeszin van kint párok, akik ismerkednének
Hétvégén biztosan nem tudunk sajnos kimenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 03. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 03. csütörtök 09:50
Törölt felhasználó (4754338)
Szia, szombaton én kint leszek és ahogy olvastam a blogot, mások is

felpa

pöli