Berény 19:00 Pingpong Goldengate találkozó!
) JBL-t hozhatna valaki
)
) JBL-t hozhatna valaki
)
Idős hölgyek barátnők párok,akik othon szoktak meztelenkedni,vagy nyaralóba,hétvégi házba stb...
Kecskemét strandon valaki?
Dél1-en van most kint pár vagy hölgy aki kalandozna, ismerkedne?
Szombaton voltunk, még két pár, szóval nagy tömegre ne számíts…igaz , most jobb az idő
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 14. hétfő 14:43
Hévízi kifolyónál mi a helyzet?Berényben vagyok,lehet átnézek ha esetleg érdemes!?
Mostanra süt a nap, csak nagyon fúj a szél.
De élvezhető minden értelemben
De élvezhető minden értelemben
Sziasztok! 25-én pénteken,és 27-én vasárnap, Balatonberényben leszünk,a naturista strandon. Szívesen ismerkednénk ott párral!
Sziasztok !
Hölgy vagy pár aki Balatonberenyben ismerkedne vagy esetleg kölcsönadná a feleségét?
Hölgy vagy pár aki Balatonberenyben ismerkedne vagy esetleg kölcsönadná a feleségét?
A kidőlt fák alatt vagyunk
Én is itt vagyok
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2025. 07. 15. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló Berény
19:00 ki jönne pingpong partira?
19:00 ki jönne pingpong partira?
Sziasztok. Holnap SZIKIn valaki?
Szombaton amilyen idő volt, Kehidára indultunk a meleg vízbe, aztán végül ottragadtunk Hévízen. Vasárnap már voltunk elegen.
(Ez egy válasz coupleforSam üzenetére (2025. 07. 15. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 15. kedd 16:17
Szombaton voltunk, még két pár, szóval nagy tömegre ne számíts…igaz , most jobb az idő
Sziasztok mikor terveztek legközelebb lemenni vagy még lent vagytok?
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2025. 07. 15. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
cumkontroll ma a 13 kerben vagy egy jó orál?
Sziasztok! Komárom - Harcsás nudival kapcsolatban mik a tapasztalatok mostanában? Járnak párok is ? Családbarát naturista hely , vagy inkább aféle bármi megtörténhet vadnudi?
Sziasztok ! Lesz innen pár jövőhéten a szikinudin ?
Párt ketesek holnap délelőttre ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják méretes szerszámmal.Napozás meztelenkedés,szex.Heves megye.
A hétvégén irány Berény, sátrazunk egyet. Lesz ott más hozzánk hasonló fiatal pár is?
Szombaton és vasárnap Délegyházán leszünk.
Szívesen ismerkednénk egy nem dohányzó párral.
Szívesen ismerkednénk egy nem dohányzó párral.

felpa

just0127