Hello. Meg lehet persze feljebb van a viz joval a megszokott-tol azert kb a kidölt fákig felér a viz tegnap ahogy lent voltam voltunk!
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi az infót
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 09:52

Hello. Meg lehet persze feljebb van a viz joval a megszokott-tol azert kb a kidölt fákig felér a viz tegnap ahogy lent voltam voltunk!
Sziasztok!
Ha szeretnétek egy izgalmas , naturista, esetleg swinger kalandos balatoni hajózást , szívesen biztosítom hozzá új elektromos hajómat kapitánnyal
Várom Hölgyek , Párok , esetleg több pár jelentkezését aki szívesen megélné ezeket az élményeket
Ha szeretnétek egy izgalmas , naturista, esetleg swinger kalandos balatoni hajózást , szívesen biztosítom hozzá új elektromos hajómat kapitánnyal

Az oldal valós mert létezett a kemping csak tizenéve bezárt... most pisztráng kempingnek hívják és természetesen nem naturista.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 09:09

3 kattintás és 45 másodperc után kiderül, hogy NINCS telefonszámuk a honlapon, az ott megadott Facebook oldal nem létezik, a megadott címen semmi ilyesmi nincs... Nyilván valós az oldal ...

Sziasztok!
Ugyan nincs napsütés de ha van most hölgy vagy pár Délegyháza aki ismerkedne örülnék.
Köszönöm
Ugyan nincs napsütés de ha van most hölgy vagy pár Délegyháza aki ismerkedne örülnék.
Köszönöm
Vagyis nem létezik ott semmiféle naturista camping.
Ezt írtam én is... (Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 13:39
Ezt írtam én is... (Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Az oldal valós mert létezett a kemping csak tizenéve bezárt... most pisztráng kempingnek hívják és természetesen nem naturista.
Üdv, valaki leírná hogy hol, merre található a nudi Dunakeszin?
Jó kis nudis est volt szombaton.Nagyon kiràlyok vagytok IKSZ POVIEGY.Puszilom a gyönyörű szőkét.s üdv a párját.Kiralyok vagytok na .Mindenekfelett A GG legjobbjai
Balatonberényben nudin holnap ismerkednék
Bizony Úgy volt , személyesen részt vettem a kamus xpovi1 párral ,És bizony kibaszott nagy Szexparti kerekedett.Köszönjük szépen.Ti vagytok a legjobbak.Éljenek a kamionosok is ,S a BMWre vigyázni.Jó éjt mindenkinek .most egy 5 nap pihenő
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 02. szombat 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 02. szombat 22:41

Sziasztok. Ma a Dunakeszi nudin megint lejöttek az Xpovi1 páros akik ugye kamuzó páros ahogy sokan állitják a fotóikról hogy nem ö az a nö az adatlapjukon! Megnyugtatok mindenkit hogy megint brutál szexy izgató a szöke bombázo! Köszönjük szépen az izgalmas delutánt estig! )))
A vasútállomás nál balra,utánna keresztül a réten réten,S eléred az üveghegyeket.Na Ott van.balra,az első emeleten
(Ez egy válasz Gáborkaaa00000 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 16:06

Üdv, valaki leírná hogy hol, merre található a nudi Dunakeszin?
Aha, értem, köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 23:38
Törölt felhasználó (4359252)

A vasútállomás nál balra,utánna keresztül a réten réten,S eléred az üveghegyeket.Na Ott van.balra,az első emeleten
Ma délután nyék 13.00 kkint leszek
Sziasztok! Csepelen a banyatavaknal lehet nudizni? Hol erdemes?
Voltam ott láttam.
A be nyúló félszigeten láttam nudizást meg orgiát is.
(Ez egy válasz csepel_bipasi üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 07:57

Sziasztok! Csepelen a banyatavaknal lehet nudizni? Hol erdemes?
Sziasztok!! Ma gárdonyba? Párok csajok? Spriccelnék egy jót ápolt igényes jó méretü férfi vagyok
Hello. Csepelen melyik banyatavaknal lattad?
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 08:58

Voltam ott láttam.

Balatonberényben ma ismerkednék
az engem is érdekelne és lehet egy jót vagy kettőt szopni
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Csütörtök, Péntek D1 44 éves pár Párokkal ismerkedne..közös Sátrazáshoz! Privátban üziket ...köszi!