Délután Gárdony ?
Sziasztok!
Hétfőn a szikin leszek. Hölgy és pár társaságát keresem.
Hétfőn a szikin leszek. Hölgy és pár társaságát keresem.
Balatonberénybe ma ismerkednék
Sziasztok! Vasárnap Berényben leszünk,párral szívesen ismerkednénk,beszélgetnénk,kötöttség nélkül...

Akkor semmi part napozásra??
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon magas
Tudja valaki hogy Dunakeszin milyen a vízállás? Egy nagyon kedves hölgy barátomat vinném mivel még kezdő nudis
Nyéken napozunk a párromal ma délután
Párokhoz csatlakoznánk
Párokhoz csatlakoznánk
Ma szikin párral ismerkednénk!
M9 hez jön Hölgy vagy Pár ma?
Sziasztok,
Ma megyek Dél1-re kicsit uncsi már egyedül ezért szívesen fogadnám a hölgy társaságot de akár párokét is
Ma megyek Dél1-re kicsit uncsi már egyedül ezért szívesen fogadnám a hölgy társaságot de akár párokét is
Mi holnap megyünk.
(Ez egy válasz Adam9090 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki volt ma délegyen?

Sziasztok, 50-es par vagyunk ,vasarnap készülünk nyekre, szivesen ismerkednenk hasonlo koru es gondolkodasu parral.Semmi jo elrontoi nem vagyunk
Párt fogadnék szombaton,nudizás napozás szex.Magas sportos nagy méretű pasi.Túlsúly 45 év felett ne.
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Milyen diszkrét vagy!?
(Ez egy válasz G-boy üzenetére (2025. 08. 08. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 16:50

Üdv itt is NYéki tónál lévő szürke Passatos párnak, remélem olvassátok.
Örülök h "befogadtatok" Isteni volt kényeztetni a hölgyet, soha nem láttam még spriccelő puncit élőben. Hatalmas élmény volt! :P

Örülök h "befogadtatok" Isteni volt kényeztetni a hölgyet, soha nem láttam még spriccelő puncit élőben. Hatalmas élmény volt! :P
Üdv itt is NYéki tónál lévő szürke Passatos párnak, remélem olvassátok.

Délegyházi nudizáshoz keresünk ápolt helyes méretes férfit fontos a szimpátia a normális viselkedés! Lent leszünk szombat vasárnap. Kedves párral is ismerkednénk!
Azt mondják Újpesten is van nudi valaki volt már ott kb merre van?