Sziasztok vasárnaptól pár nap Adria költség mentesen!
Balaton északi part , Balatongyörök régi golfpálya mára nem működő strandján reggelente fél 8-as időpont körül a reggeli futás közben egy kis naturista-pucér vízben való megmártózásra szintén reggeli sétáló-futó hölgyhöz, hölgyekhez társulnék pasiként! Jó kis reggeli friss levegő, napfény, kellemes víz.
mikor?
(Ez egy válasz jager81 üzenetére (ma 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:03

Tetszett nekünk a Berényi stéges akció
Kár hogy a résztvevőket lefújta a szél a lejáróra...

Sziasztok a héten keddtől péntekig Délegyházán leszünk szimpátia esetén szívesen ismerkedünk.
Sziasztok, jovo heten Debrecenben leszünk, van a kornyeken lehetoseg nudizni? Szeretnenk minimum egy delutant eltolteni szabadon

Sziasztok. Holnap délelőtt( reggel ) mennék a Gárdonyi nudira. Lesz ott valaki? Hol melyik részen van inkább élet a félszigeten? Köszi.
Velencei-tóhoz jön valaki nudizni?
Ma dél körül megyek ki Algyőre. Vki?
(Ez egy válasz bikaa üzenetére (tegnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszett nekünk a Berényi stéges akció
Kár hogy a résztvevőket lefújta a szél a lejáróra...

Szia. Bocsi a kérdésért, hol van Gárdonyban nudista strand? Oda terveztem menni de nem találtam pontos infót így jobb híjján sima strandra ültem. Köszönöm a választ.
(Ez egy válasz egysrác83 üzenetére (ma 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:04

Sziasztok. Mai napon pár, hölgy megy a Gárdonyi nudira akik ismerkednek és keresgélnek?
Sziasztok. Mai napon pár, hölgy megy a Gárdonyi nudira akik ismerkednek és keresgélnek?
Nyéki nudizáshoz, párhoz csatlakoznék alkalmanként....
Sportos, intelligens, ápolt pasi vagyok. Várom a jelentkezéseteket.
Sportos, intelligens, ápolt pasi vagyok. Várom a jelentkezéseteket.
Sziasztok. Nemrég költöztünk Bukarestbe. Nagyon nem találunk nudista helyeket a környéken, vagy textil mentes szaunákat. Tudtok esetleg helyeket a környéken? Esetleg párok, akikkel lehetne menni ide-oda az van errefelé?
Sziasztok mi is szoktunk oda járni !
14-15.-én berénybe leszünk! (Ez egy válasz pati19 üzenetére (tegnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
14-15.-én berénybe leszünk! (Ez egy válasz pati19 üzenetére (tegnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 14-15 Berénybe leszünk!
Párok , lányok , fiúk társaságát keressük!
Párok , lányok , fiúk társaságát keressük!
Merre van Dunakeszin nudi?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:58

Sziasztok. Szuper volt ma is az ido a Dunakeszi nudin. Meglepoen sokan voltak es kellemes szép párok is voltak!))
Ma tudok vinni Gárdonyi állomásról 1 főt ha érdekel a fuvar írj időben mert 9-re megyek.