Szombathelyről keresek nudizni szerető nőt,párt. Helyem van hozzá.Privátban várom a jelentkezést.
Sziasztok. Csütörtökön betérek pár órára délben a Berényi strandra. Kellemes beszélgetôs társaságot keresnék értelmes kúltúrált embereket (nem sex) mivel pár órát leszek csak
Sziasztok csütörtök péntek Berénybe leszünk!
Párok , csajok , fiúk ???? Ismerkedni ? Huncutkodni?
Párok , csajok , fiúk ???? Ismerkedni ? Huncutkodni?
Abda Győr környékén valaki ma?
Gárdonyi nudin napozás 14 óráig. Hölgy vagy pár lesz aki kalandozna?
Szia. Ott voltatok vasarnap ti is? De ott a kidolt fák elott joval? Vagy merre? Mert én ott kidolt fak elott voltam ahol a szokasok klikk szokott nudizni meg beszelgettem is a kutyas nóvel aki 20 eve lejar oda! ))
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 08. 12. kedd 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 06:53

Érdekes... mi is kint voltunk, de csak a szokásos naturalista párok voltak, meg pár szóló pasi..... lehet mindenki elbújt, pedig délutántól ott voltunk estig

Sziasztok! Ma Délegyen leszek ápolt normális kedves férfi vagyok! Párral, hölgyel szívesen napoznék. Narancssárga csíkos fürdőlepedőn leszek! Ha tetszik az adatlapom képeim vannak szólítsatok meg írjatok rám! Szép napot mindenkinek jó nudizást aki teheti!
Sziasztok ma is mentek?
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2025. 08. 12. kedd 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 06:53

Érdekes... mi is kint voltunk, de csak a szokásos naturalista párok voltak, meg pár szóló pasi..... lehet mindenki elbújt, pedig délutántól ott voltunk estig

Nyéken ma párok?
Nyéken ma párokkal ismerkednék
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 10. vasárnap 21:58

Sziasztok. Szuper volt ma is az ido a Dunakeszi nudin. Meglepoen sokan voltak es kellemes szép párok is voltak!))
Sziasztok! Pénteken Pesthez közel pl Velencei tónál egy kis nudizás? Párok szóló pasik. Nyitott vagyok. Írj…
Akkor úgy tűnik, hogy 20-tól (szerda) Dél1-en egy pár napra szomszéduk leszünk és ha igaz, csapódik még hozzánk társaság is!
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 07. csütörtök 16:34

Aug 17-24 dél 1 én leszünk szivesen ismerkedünk párokkal, akár vendégül is látunk titeket ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Szombaton Délegyházán fogom süttetni a hasam. Hölgy aki velem tartana?
Hali. Van kaposvári pár akinél lehetne nudizni? Nyitott pasi vagyok
Sziasztok! Igen van Nálam a hajón a balcsi közepén ha van kedvetek hozzá! Szívesen biztosítom hajómat ilyen jellegű huncutkodásra igény esetén be is szállnék
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 11. hétfő 12:29

Sziasztok
Berenybe csak a stegen lehet huncutkodni ??vagy van a Balaton déli parton máshol is lehetősèg
Berenybe csak a stegen lehet huncutkodni ??vagy van a Balaton déli parton máshol is lehetősèg
Igazad van. Az idén már kettő párt kitiltottak.
(Ez egy válasz womankiss üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kedden napközben valaki Budapest vagy környéke?
Hello heten napkozbe megy valaki ki a nyékire?
Esetleg miskoclrol kitudna vinni?
Kepem van az oldalamon
Kepem van az oldalamon
Hello heten napkozbe megy valaki ki a nyékire?
Kepem van az oldalamon
Kepem van az oldalamon