Én is kint vagyok nyéken.
(Ez egy válasz bisexpár69 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonberény nudin ismerkednék ma
Sziasztok M9 ma vagy a héten párok?
Kint vagyok
(Ez egy válasz bisexpár69 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ha hajós kalandot kerestek keressetek bizalommal egy jót napozni a Balaton közepén felejthetetlen élmény.
Keszthely,Balatonberény és környéke .
Ha hajós kalandot kerestek keressetek bizalommal egy jót napozni a Balaton közepén felejthetetlen élmény.
Keszthely,Balatonberény és környéke .
A kapcsolatra jelölésekkel nem tudok mit kezdeni, ahogy az ismerkedésekkel sem. Ne levelezgetni akarok, nincs is erre időm. Ha ismerkedni akarsz, azt majd megteheted személyesen. Bocs, de elegem van abból, hogy elkezdődik egy ismerkedés azt eltűnik a másik, vagy az utolsó pillanatban benyögni, hogy mégsem tud jönni. Ezért aki ráér és akar valamit azzal majd személyesen.
Időpontokat nem tudok adni máskorra, mert aznap neked nem jó, péntekre keresek egyelőre, majd ha máskor is lesz szabadidőm azt úgyis kiírom. Köszönöm a megértést. (Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 09:07
Időpontokat nem tudok adni máskorra, mert aznap neked nem jó, péntekre keresek egyelőre, majd ha máskor is lesz szabadidőm azt úgyis kiírom. Köszönöm a megértést. (Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Pénteken megyek Gárdonyba nudizni.
Ha jól alakul, nem csak nudizni lehet

Törölt felhasználó (730760)

Nyék ma?
Pedig szerintem nem olyan bonyolult ez …
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 10:44

Írtam privátba válasz nem jött! Nem értem nehéz válaszolni? Vagy gyűjtitek a leveleket?
Sziasztok! Kedves párral hölggyel ismerkednék Berényben este 8 óra körül. Érzéki masszázsra finom kényeztetésre kapható vagyok. Bejárattal szemben a parkban leszek az első padnál sárga póló lesz rajtam lenne valakinek kedve ismerkedni este 8 órakor megtalál ott. Kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Írtam privátba válasz nem jött! Nem értem nehéz válaszolni? Vagy gyűjtitek a leveleket?
(Ez egy válasz orsolya üzenetére (2025. 08. 13. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
kis
Gergelyiugornya környékén valahol egy kus nudizás délután?
Berényben fiatalabb biszex pasi ismerkedne?
Nyék ma?
Berényben fiatalabb biszex pasi ismerkedne?
Pénteken megyek Gárdonyba nudizni.
Jövőheten lesz innen valaki Dél 1 én szivesen ismerkednenk párokkal, lányokkal, ha benne vagytok írjatok privátban...
Sziasztok! Last minute Horvátország!! Ki csatlakozna vasárnaptól pár napra az Adriára költségmentesen !!!
Nyékre ki megy ki ma?
Sziasztok! Jön ma délután valaki Algyőre?