Sziasztok!
A hétvégét Berényben töltjük........
A hétvégét Berényben töltjük........
Nyéken vannak párok?
Nyéken ki van kint?
Sziasztok.
Dunakeszi nudira, hogy lehet eljutni, hol van pontosan? Autóval megyek
Dunakeszi nudira, hogy lehet eljutni, hol van pontosan? Autóval megyek
Sziasztok, infót kérnénk hogy a dél 1 I tó vízminősége milyen most ebben a melegben? Szombaton tervezzük a meglátogatását. Köszi
Van pár most nyéken?
Holnap délelőtt Nyékre tervez valaki kilátogatni? Elsősorban párok. Én kinézek 10 körül. Szívesen kalandozók Sportos pasi ok,szép szerszámmal.
Szia. mikor lesztek gárdonyba?
(Ez egy válasz joszex066 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szervusz,
Athén mellett két strandot tudok
Egyik a Limanakia. Városi tomegközlekedéssel másfél, 2 óra a központból.
Másik egy kevésbé ismert partszakasz egy órára a központból Pikpa beach, a hetero rész homokos közvetlen a rokkant strand mellett. A hátsó vegyes meleg rész sziklás süncipős. Környékén teli van szállással. Pont Glifada és Voula városrész határán. Ha erről a helyről kell info Google segít hogyan jutsz oda mert az ingyenes strandról kell egy kerítésen keresztül átmeneti, keresztül a rokkant strandon. Kerítésen két elem ki van szedve azon bújsz át. Sokan járnak oda is. Mi szeretjük mert helyiek járnak jobban oda autetntikus (Ez egy válasz Krisztina 240 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 08:27
Athén mellett két strandot tudok
Egyik a Limanakia. Városi tomegközlekedéssel másfél, 2 óra a központból.
Másik egy kevésbé ismert partszakasz egy órára a központból Pikpa beach, a hetero rész homokos közvetlen a rokkant strand mellett. A hátsó vegyes meleg rész sziklás süncipős. Környékén teli van szállással. Pont Glifada és Voula városrész határán. Ha erről a helyről kell info Google segít hogyan jutsz oda mert az ingyenes strandról kell egy kerítésen keresztül átmeneti, keresztül a rokkant strandon. Kerítésen két elem ki van szedve azon bújsz át. Sokan járnak oda is. Mi szeretjük mert helyiek járnak jobban oda autetntikus (Ez egy válasz Krisztina 240 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Athén környékén nudizott már valaki,tudtok infót adni?Köszönjük
Vasárnaptól 1 hétig Horvátországban leszünk Porecbe a Solaris nudi kempingben!
Kedves normális párral vagy Nővel szívesen ismerkednénk ott!
Privát üzenetet írj írjatok!
Kedves normális párral vagy Nővel szívesen ismerkednénk ott!
Privát üzenetet írj írjatok!
Hahóóóó! Jön valaki a Harcsásra?
Mostanában valaki Szolnokon???
szia, én terveztem délutánra
(Ez egy válasz joszex066 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Jövő héten dél 1 en leszünk, szivesen ismerkednenk párokkal esetleg lánnyal, lesz innen valaki,? Privátban írjatok
remélem lesz időm kimenni
Sziasztok.. mai napon gárdonyba megy valaki?
Párokkal hölgyekkel ismerkednék nyéki nusin ma
Nyéken ma hölgyet massziroznák
Sziasztok!
Intelligens normális HETERO fiú vagyok társasági ember és őszintén remélem hogy nudista strandoláshoz találok az oldalon embereket.(Egyedül járok Dunakeszi Duna-parta de tudok utazásban is segíteni pl:Gárdony,Dèlegyháza)
Intelligens normális HETERO fiú vagyok társasági ember és őszintén remélem hogy nudista strandoláshoz találok az oldalon embereket.(Egyedül járok Dunakeszi Duna-parta de tudok utazásban is segíteni pl:Gárdony,Dèlegyháza)