Ma valaki Dunakeszi?
Esetleg vasárnap délután 4tol lesz kint valaki vácon vagy környékén a dunaparton?csak lány, hölgy es párok.pasik nem!
Szombaton délután 17óra körül köszönöm annak a szexi párnak azt a kis kukkoláslehetőséget vácon a dunaparton izgalmas volt vegignezni ahogy a feleség kézzel majd szájjal elégítette ki párját majd mellettem elhalasztott bemenetek a Dunába mártózni egyett. Szívesen lettem bolna beszallo
Nagyon jó volt ma Nyéken, rengetegen voltak, sok kedves ember.....
Nyékin milyen a vizhofok, nem szeretjuk a hideg vizet

Berényben nyitott párok a hétvégén? Beszélgetés, ismerkedés…
Sziasztok,
Krk szigetén ismer valaki vmi kellemes helyet nudizáshoz?Akár elvonulósabb.
Ami a Valamar Krk kemping mellett van,az felejtős számunkra.
Krk szigetén ismer valaki vmi kellemes helyet nudizáshoz?Akár elvonulósabb.
Ami a Valamar Krk kemping mellett van,az felejtős számunkra.
Dunakeszin maradt meg valaki?
Sziasztok, most valaki nyeken
Jaj.. Napközben inkább ne lássanak, különben esélyes, hogy szólnak a vezetőségnek és kitiltanak benneteket..
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (2025. 08. 16. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 18:40

Sziasztok
Hétfőn érkezünk a Baltonberényi nudira.
Parokkal ismerkednénk ott....
Illetve ott a parton hol lehet akár sexelni is felre húzódni valamerre hogy lassanak is, meg ne is....
Illetve ott a parton hol lehet akár sexelni is felre húzódni valamerre hogy lassanak is, meg ne is....
Sziasztok
cumkontroll vagy orál hétvégén Pesten? Valaki benne lenne?
Berènyben ismi?
.
Sziasztok! Berényben töltjük az éjszakát, szívesen ismerkedünk barátság céljából.Tényleg csak barátság céljából keresünk.
Holnap Tiszanánán nudival egybekötött party fiú, lány, pár?!
Van innen valaki dunakeszin?

Szia,
Én is itt vagyok a nyéki tónál( egy motoros srác)
Szivesen ismerkednék... (Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2025. 08. 16. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 14:25
Én is itt vagyok a nyéki tónál( egy motoros srác)
Szivesen ismerkednék... (Ez egy válasz riacska4 üzenetére (2025. 08. 16. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, ma, most valaki a nyeki nudin?
Szívesen ismerkednenk, semmi jó elrontoi nem vagyunk
Szívesen ismerkednenk, semmi jó elrontoi nem vagyunk
Vagyunk
Középen
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2025. 08. 16. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Dunakeszi nudin vannak kint párok?”